For fem år siden deltog danske August ‘Agge’ Rosenmeier i sit første verdensmesterskab i Dubai. Siden da har den 20-årige FIFA-stjerne ikke misset ét eneste verdensmesterskab, og nu er jagten indstillet på VM i London 2017. Første mission bliver morgendagens Live Regional Finals i Paris.

Dubai i 12′, Madrid i 13′, Rio de Janeiro i 14′, München i 15′, New York i 16′ – og nu London i 17′?

Danske August ‘Agge’ Rosenmeier har siden sin VM-debut tilbage i 2012 i Dubai formået at kvalificere sig til hver eneste FIFA Interactive World Cup på sin vej.

August Rosenmeier i interview med TV 2 til FIFA Interactive World Cup i 2016.

Nu indstiller den 20-årige FIFA-verdensstjerne hermed jagten på London i 2017, der er værts-by for dét, som kan gå hen og blive Agges sjette FIFA Interactive World Cup i træk.

Men der er lang vej endnu – og første destination bliver Paris i morgen formiddag, hvor hele $20.000 til vinderen samt, vigtigst af alt, en plads i FIFA 17 Ultimate Team-mesterskabet, sidste skridt inden FIWC-deltagelse, er på højkant.

Presset er stort på August Rosenmeier, der ikke i første omgang formåede at sikre en plads til den næste Live Regional Final i Madrid.

For at tage skridtet videre mod sit tredje verdensmesterskabs-trofæ skal Agge som minimum nå semi-finalen og altså være blandt turneringens fire bedste. Men med mildest talt et af de stærkeste startfelter til en FIFA-turnering vi nogensinde har set, bliver det bestemt ikke en walkover for danskeren.

(Artiklen fortsætter under opslaget.)

Agge er havnet i Gruppe B sammen med Corentin ‘RocKy’ Chevrey, ‘OfficialBullock’ og sidst men ikke mindst en af turneringens absolut største favoritter, Spencer ‘HugeGorilla’ Ealing. En gruppe, mange formentlig kommer til at betegne som ‘dødens gruppe’.

To VM-titler er det blevet til indtil videre for August Rosenmeier, der nu jagter sin tredje.

Selv frygter Agge dog ikke sine modstandere.

“Jeg frygter ikke nogen, men jeg kender alle spillerne og ved hvad de er i stand til, og jeg ved, hvor stærke de er. Jeg undervurderer ikke nogen og analyserer deres spillestil en hel del. Men jeg føler mig klar, og det er derfor, at jeg ingen frygt har,” udtalte danskeren under et interview med sin klub, PSG eSports op til morgendagens store turnering.

Også Agges anden samarbejdspartner, Red Bull, har interviewet ham forud for Live Regional Finals. Her sagde han blandt andet:

”Hvis jeg ikke formår at tilvende mig Xbox-controlleren inden weekenden, kan det godt blive et problem. Men får jeg spillet nok træningskampe, skal det nok gå. Målet er at få en top 4-placering, og dermed kvalificere mig til FUT Champions i Berlin, der har den største præmiepulje til dato.”

Om August Rosenmeier formår at spille sig videre i kvalifikationen, finder vi svaret på i morgen, når han i Paris står klar til at give det et forsøg. Selv havde han i hvert fald troen på, at det var muligt, trods det høje niveau.

August Rosenmeier efter en scenekamp foran flere hundrede tilskuere til ESWC i Paris.

”Jeg har aldrig set en turnering med så højt niveau før. Så jeg ved, at hver kamp næsten bliver en 50/50, om hvem der hiver sejren i hus. Men rammer jeg dagen, ender jeg også med en top-4 placering og et skud på den helt store prizepool. Men det er et problem, at alle kampene op til finalen er bedst af en kamp – så hvis jeg vil vinde, skal jeg være der hver kamp,” sluttede han sit interview med RedBull.com.

Du kan læse mere om morgendagens turnering lige her.

Agge kommer herunder også med sine forventninger og meget mere på sin YouTube-kanal:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *