Han var lige præcis gammel nok til at deltage i turneringen, men den 16-årige englænder, Donovan Hunt, kunne altså rejse hjem fra Barcelona med guldet og de 22.000 euro i baggagen.

Donovan Hunt, eller ‘DhTekKz‘ som de fleste nok stadigvæk kender ham som, blev søndag aften hyldet af hele FIFA-verden efter sin imponerende præstation i FUT Champions Cup, der blev afholdt i den spanske arena, Palau Sant Jordi.

Sports-Gaming.dks billede.Med en samlet sejr på 9-3 over de to finalekampe imod Nicolas ‘nicolas99fc’ Villalba, som desuden kun var 17 år, lykkedes det den blot 16-årige engelske FIFA-elsker, DhTekKz, at stemple sig ind på den helt store FIFA-scene – og dette blev gjort med stil. Folk, som fulgte med på streamen, var nemlig ellevilde med englænderens spillestil, der bød på den ene overlegende finte eller dribling efter den anden.

Det var i øvrigt bestemt ikke nogen let vej til finalen for Donovan Hunt, der blandt andet stødte ind i Kurt0411 i to omgange, Corentin ‘RocKyy’ Chevrey samt ikke mindst verdens bedste FIFA-spiller, Spencer ‘HugeGorilla’ Ealing, der alle tre måtte bukke under for det nye FIFA-fænomen.

Sports-Gaming.dks billede.Set med danske øjne blev FUT Champions Cup derimod ikke en lykkelig slutning, idet ingen af dem desværre formåede at ende i top 8 på PlayStation 4-siden, hvilket havde givet adgang til den kommende og sidste VM-kvalifikationsturnering. Når det så er sagt, så blev det ikke desto mindre til et par fantastiske dage for de danske FIFA-repræsentanter, der kæmpede bragt og derudover også fik slået den danske rekord for flest danske deltagere med til en major international turnering. Vi talte med en af de danske FIFA-spillere kort efter danskernes afsked med turneringen:

Vi siger sidst men ikke mindst mange tak til EA SPORTS for at få lov til at være med til et forrygende og begivenhedsrigt event, hvor niveauet ganske enkelt ikke kunne blive meget højere!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.