Så fik vi vist på forhånd kåret forhåndsfavoritterne til FIFA eClub World Cup. Donovan ‘F2Tekkz’ Hunt og Nicolas ‘nicolas99fc Villalba skal tørne ud sammen under KiNG eSports’ vinger.

Der har aldrig været andre vindere af FIFA eClub World Cup end Brøndby IF, som har taget sejren ved de indtil videre to verdensmesterskaber for klubhold. I år tegner det sig dog til at blive det uden tvivl sværeste konkurrencefelt i turneringen hidtil, og trods Brøndbys dominans de seneste to år er det altså ikke sikkert, at de kommer til at blive kronet som forhåndsfavoritter.

Det bliver nemlig formentlig management bureauet KiNG eSports, der kommer til at gå ind til turneringen med favoritrollen og det største pres på deres skuldre, eftersom de tidligere i dag kunne annoncere en af de vildeste FIFA-duoer, verden har set.

De to unge wonderkids Donovan ‘F2Tekkz’ Hunt og Nicolas ‘nicolas99fc Villalba kommer nemlig til at repræsentere KiNG eSports, der i forvejen havde argentineren som klient, men nu altså har valgt at stille op som hold til FeCWC ved at låne den varme englænder fra F2 som deres Xbox One-repræsentant.

Det bliver spændende at følge med i de kommende annonceringer af duoer, inden det allerede i næste måned går løs, når der skal krones en vinder i tredje udgave af dette partnerverdensmesterskab.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.