Ligesom FIFA Team Midtjylland, så har FIFA Team Copenhagen oprustet truppen hen mod Fifa Teams Challenge, som starter allerede i næste uge. FIFA Team Copenhagen har på det seneste haft en kæmpe rokering i truppen, hvor 5 spillere er blevet afskediget. Deres seneste signing hed Jesper “Pilm” Prang, og nu har de valgt at hente Kenneth Bank.
Kenneth gjorde sig senest bemærket ved den danske ESWC kvalifikation i Aarhus, hvor han tabte i semifinalen til den senere vinder Lars “Primeturbo” Korreborg. Udover det, så har Kenneth leveret en del flotte resultater på online scenen.

Vi har fanget hovedpersonen til en snak om hans fremtid i FIFA Team Copenhagen:

“Hej Kenneth. Du skiftede for nyligt til FIFA Team Copenhagen. Hvad gjorde, at du sagde ja til netop deres tilbud?”
“Hej Lasse. Jeg havde en god dialog med manageren David omkring hans ambitioner, visioner og måde at drive holdet på, samt hans engagement. Det lød alt sammen som et super spændende projekt, som jeg gerne ville være en del af. Samtidig ser jeg det som en mulighed for at holde mig koncentreret og skarp til de kommende events. ”
“Hvad er dine resultatmæssige forventninger til dig selv og resten af FTC til de største turneringer i DK.”
“Jeg går ydmygt ind til de største turneringer, hvor jeg godt ved, at jeg er underdog, men jeg beviste også til f.eks. ESWC kvallen, at jeg allerede på nuværende tidspunkt kan spille op med nogen af de bedste herhjemme. Der er dog stadigvæk en del elementer i spillet, som kan og skal forbedres hvis jeg skal gøre mig forhåbninger om præstationer af den klasse igen. Jeg forventer selvfølgelig at vi kommer til at se et hold i vækst, målt på præstationer og niveau, og det tror jeg er noget, som vi alle er enige i. Første skridt på vejen bliver at gøre en god figur til holdturneringen, hvor en topplacering nok vil være målet.”

Vi fangede også FIFA Team Copenhagens manager David “Prozac” Merkistein til en kort kommentar:
Jeg er yderst tilfreds med, at have fået en spiller af den kaliber som Kenneth Bank besidder. Og jeg føler virkelig, at vi er ved at have en fantastisk stærk trup nu. Efter den store udrensning vi har haft hos FIFA Team Copenhagen, så føler jeg virkelig, at det ser godt ud igen.”

FIFA Team Copenhagens trup består nu af:
Paw “Wap96” Bertelsen
Jesper “Pilm” Prang
Kenneth Bank

Om Kenneth og resten af FIFA Team Copenhagen kan blande sig helt i toppen af dansk FIFA vil vi formentlig finde ud af i den nærmeste fremtid.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.