FIFA Team Copenhagen holder som bekendt turnering søndag den 8. december.

Til turneringen vil der være leaderboard point på højkant. Pointene vil blive overført til et samlet leaderboard, hvor vinderen vil modtage en eventuel præmies fra et af holdets sponsorer.

Turneringen foregår med frit holdvalg, og der vil være plads til 32 deltagere, fordelt på 8 grupper, hvor de to bedste i hver gruppe går videre. Turneringen vil starte kl. 20.15. Vi har taget en snak med holdejer David Rasmussen om turneringen.

Hvad er jeres formål med disse online turneringer?

Formålet er bare at have noget “aktivitet” for alle FIFA fans. Holde lidt turneringer for at underholde. Dette er også grunden til, at vi har lavet en rangliste. Så kan det være der ligger en sponsor gave og venter til vinderen.. Men vi vil kun afholde gratis turneringer og selvom vi gør det, vil der stadig indimellem være præmier på spil fra vores sponsorer..

I år har I holdt et offline event. Holder I endnu et offline event næste år?

Jeg håber på at kunne få noget på benene i løbet af 2014, men der er nogen ting som lige skal falde på plads først.. Det kræver lidt planlægning at få stablet en offline turnering på benene. Men jeg håber det vil lykkes inden året er omme.

Tilmelding skal ske gennem hjemmesiden, og det er på forhånd varslet, at det måske er sidste turnering på PS3, inden man går over til PS4.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.