Nu er tiden inde til at se lidt på FUT, her hvor FIFA 15 er halvanden måned gammel. Vi vil her starte med en anmeldelse af en spiller, som man ikke normalvis ser som en af de store FUT-stjerner, men han har overrasket meget positivt. Hvis du vil se holdet, han er blevet brugt i, kan du se her.

RondonStats og facts
Som I kan se til venstre, er spilleren, der i dag er fokus på, den venezuelanske Zenit-angriber Salomón Rondón. Indledningsvis vil jeg fortælle lidt om hans stats for mig. Han har i sine 34 kampe for mig scoret hele 47 mål samt lavet 23 assists. Dette virker fuldstændig absurd, og jeg havde heller ikke forventet at han havde så stor succes.

For kort at opsummere ham – han er en mere eller mindre komplet angriber. De synlige stats på kortet er meget gode, men hvad der er helt fantastisk, er de skjulte stats. Dette tæller f.eks.:
93 styrke
91 skudstyrke
91 hovedstødspræcision
88 afslutning og
87 placeringsevne. Ud over disse supergode stats er han 1,89 i højden, hvilket betyder at han er en kæmpe trussel i luftrummet. Hans styrke gør ham desuden også god i løbedueller, hvor han typisk kan skubbe forsvarerne væk fra sig. Desuden er hans spark også en rigtig god finesse ved ham, da det typisk sidder indenfor målrammen, så længe man er nogenlunde tæt på mål.

Fordele og ulemper
Hans placeringsevne sætter ham altid oppe foran mål samt i de rigtige positioner på kanten af offside. Desuden hjælper det også markant med hans arbejdsindsats, der er høj offensiv og middel defensiv, ifølge mig det perfekte for en angriber. Han har også 4* i både finter og svag fod. Dette giver ham muligheden for at drible forbi forsvarerne med sine finter, samt afslutte med begge fødder.

Der er dog også svage sider ved ham. En af de mindre gode sider er hans hastighed. Han er ikke den bedste spiller at lave en dyb stikning til, da en hurtig back-spiller vil kunne nå til bolden før ham. Dog vil han kunne vinde en fysisk duel ret ofte. Desuden er hans dribling heller ikke enestående. Selvom han har gode finter, har han ikke nogen specielt god evne til at holde bolden ved fødderne. Han tager lidt for store træk, og dette er en ulempe for ham på mange punkter.

Konklusion
Alt i alt har Rondón været meget vigtig i angrebet på dette hold. Han har suppleret holdet rigtig godt, da han har bragt den styrke på banen, som Emenike ikke helt har. Desuden har hans afslutninger også været på pletten hver eneste gang. Jeg vil dog ikke bruge ham sammen med en anden angriber til en anden gang, da jeg tror han fungerer bedre som ene target-man. Men for blot 15.000 coins er han absolut et forsøg værd!

Samlet bedømmelse: 8,5/10

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.