Vi fortsætter i dag med optakten til lørdagens CULT Cola Odense Open, som spilles på First Hotel Grand. Vores optakt fortsætter helt til på fredag, hvor vi afslører vores bud på seed 3-1

I går snakkede vi med boblerne om deres forventninger til turneringen, og i dag vil vi fortsætte med at høre, hvilke forventningerne seed 15-13 har til Odense Open på lørdag

Køb billet til CULT Cola Odense Open

Følgende spillere er seedet som top 15-13:

Seed 15: Claes ‘Keglekongen’ Hansen – Clan eSpuma

Claes har stadig den helt store præstation til gode, men han har virket skarp i optakten til Odense Open med en sejr i vores SG+ turnering, så han kan måske endelig lave en stor præstation til Odense Open, som han helt sikkert har spillet til, hvis han rammer topniveauet. Vi tog en snak med den erfarne herres forventninger til på lørdag:

“Jeg forventer en rigtig god turnering, med et fint setup, og hvor der er styr på det hele, som vi altid ser til SG-turneringer. Fra min egen side, håber jeg på at jeg kan tage den et skridt længere end i Aalborg og komme i semien, men alt kommer an på lodtrækningen selvfølgelig. claesLige pt. er jeg nok ikke specielt godt forberedt, men planen var at få spillet en masse kampe her i ugen op til turneringen.”

Der var ikke de helt store overraskelser i hans top 3:

“Det bliver nok den velkendte trio med Agge, Lasse og Lars, hvem der ender på hvilken placering må de selv slås om. Jeg regner dog også med en Wahed i topform, og så kan han være svær at slå selv for de 3.”

Seed 14: Nicklas ‘Niller’ Steensgaard – HVB E-Sports

Niller er en spiller, som har udviklet sig meget i dette Fifa år, hvor han med sit skarpe spil har vist, at han kan være med, hvor det er helt sjovt. Det er blevet til en del turneringssejre i SG+ turneringerne, hvor han har slået store navne ud. Til gengæld mangler han stadig den helt store præstation på offline scenen, hvor det indtil videre kun er blevet til to top 16 ved Pricerunner Cup på Falster og Aalborg Open. Vi snakkede med Niller:

“Jeg forventer et godt organiseret event, med en masse sjov og god Fifa. Forventningerne for egen præsentation er, at jeg spiller så godt som jeg kan, og levere et tilfredsstillende resultatet. Kvartfinalen er mit mål, men jeg går selvfølgelig efter at gå hele vejen.”nillerr

“Jeg ved at jeg kommer til at være forberedt til Odense. Jeg forbereder mig ved at spille en masse kampe mod, så gode spillere som muligt og så spille noget offline med mine holdkammerater.”

Her er hans bud på en top 3:

“Nu ved jeg ikke hvor forberedt Lasse Bækkelund og August Rosenmeier er, men jeg regner med at se dem i finalen, hvis ikke de støder ind i hinanden inden det. Ellers regner jeg med at det er Claes Hansen, Lars Korreborg, Mohamad Al-Bacha, Wahed Obayd eller mig selv, som der kan gå hen og vinde.”

Seed 13: Marcus ‘ExpectSporting’ Jørgensen – Tricked eSport

Marcus har det seneste års tid præsteret når han har været til turneringer. Med en flot 2. plads ved DM sidste år, og en flot kvart finale til The Experience, så er det en spiller man bestemt kan regne med når langt. MarcusHan har haft en længere pause fra Fifa, men er nu klar til at komme tilbage og vise, hvad han kan.

Vi spurgte indtil Marcus forventninger til hans lille ‘comeback’ på Fifa scenen:

“Jeg ved ikke rigtigt, om jeg har nogen forventninger til mig selv, da hverken tiden eller lysten til Fifa har været der, de seneste 2 måneder, og så ligger der også en afslutningsfest aftenen inde, så det skal nok blive spændende, at se hvilken tilstand jeg møder op til i Odense. Altså, det har været svært at forberede mig, da mit net er så ualmindeligt dårligt, men jeg har dog prøvet at spille nogen kampe, så lidt forberedt er jeg da.”

Marcus har stor tiltro til sig selv trods dårlig forberedelse. Her er hans bud på top 3:

“1: Mig selv. Jeg gør det uventede, og rammer dagen med en mindre god tilstand. 2: Lasse ‘Kongen’ Bækkelund og 3: Wahed ‘The-Kid’ Obayd.”

Det var anden del af optakten til CULT Cola Odense Open, følg med i optakten i morgen, hvor vi tager en snak med seed 12-10.


Af: Lars Korreborg

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.