Claes ‘KegleKongen’ Hansen spillede sig i går hele vejen til finalen ved Horsens Ungdomsskoles FIFA 16 turnering, der blev afholdt i Horsens Ny Teater. Her vandt han uden problemer 4-0, og Tricked-spilleren kunne derefter tage hjem med kr. 5.000 i baggagen.

Efter en mindre god start på året for Claes ‘KegleKongen’ Hansen fra Tricked eSport, formåede fynboen endelig at ramme sit topniveau, da han efter at have kvalificeret sig til Horsens Ungdomsskoles finaleturnering på dagen, samtidigt gik hen og vandt det hele samt de kr. 5.000, som var på spil.

Det hele startede med, at Claes kvalificerede sig til turnering i en af deres åbne kvalifikations-runder på Horsens Torv. Claes var nu kvalificeret og klar til finale-turneringen i Horsens Ny Teater, hvor der var en masse deltagere, og det skulle derfor starte med et gruppespil. Her blev det til en sikker førsteplads i gruppen efter 5 sejre ud af 5 mulige, og med en målscore på hele 15-1. I 1/16 finalen blev det til 2-0 sejr, hvorefter at 1/8 finalen var endnu mere overbevisende med en 4-1 sejr til manden i Tricked-trøjen. Kvartfinalen var, som han selv beskriver det på sin Facebookside, “uden tvivl den sværeste kamp”. Her mødte han Arnel Lekic, der også spillede med Real Madrid, og her skulle de helt ud i det 5. spark i straffesparkskonkurrencen før at Claes kunne kalde sig selv for semi-finalist. Semi-finalen blev til en smal men sikker 1-0 sejr, og Claes var derefter parat til at dyste om de kr. 5.000 i finalen af Horsens Ungdomsskoles FIFA 16 turnering.claes ungdomsskole

I finalen stod han overfor den lokale gut, Peter Vahl Kristoffersen, der spillede med FC Barcelona imens at Claes fortsatte med at spille med Real Madrid. Der var dermed lagt op til et vakse ægte El Clásico. Finalen skulle dog vise sig at være den største sejr i slutspillet for Claes, eftersom at han efter et tidligt føringsmål afgjorde kampen og turneringen med et skarpt 4-0 resultat. KegleKongen kunne hermed kalde sig selv for turneringens vinder, samt tage kr. 5.000 og en masse selvtillid med sig hjem i baggagen:

“Det føles helt fantastisk at vinde. Selvom det måske ikke var den største turnering, så føles det stadig rigtig godt at vide man gør noget rigtigt og at det går den rigtige vej,” lød det fra Claes, der fortsatte med at pege på, hvilke ting han gjorde rigtigt:

“Jeg synes egentlig, at det var over hele linjen det fungerede godt. Forsvaret stod godt, hvilket også kan ses på at jeg kun lukker 3 mål ind på 10 kampe. Det samme gjorde angrebet, hvor jeg lå på et scoringsgennemsnit på 2,7 pr. kamp gennem hele turneringen. Så alt i alt fungerede det hele perfekt!”

Kvartfinalen var som nævnt den sværeste ifølge vinderen:

“Kvartfinalen var uden tvivl den sværeste kamp i turneringen. Han får et tidligt mål, hvilket gør at han i store dele af kampen kan spille tempoet ud af kampen og trække lidt tid, hvilket han i den grad fik gjort. Jeg får dog scoret på en af mine få chancer og sidder derefter på det meste af spillet, dog uden der kommer nogen store chancer til nogen af os og det ender så ud i en spændende straffesparkskonkurrence, hvor jeg redder de 2 sidste spark og vinder 4-3. Niveauet i turneringen var nok ikke det højeste, men der var helt klart nogen stykker der havde et fint niveau. Jeg har et par kampe i gruppen, samt i knockout som jeg udelukkende vinder på at være mere kynisk end mine modstandere, så det at jeg har prøvet at spille de vigtige kampe før har uden tvivl haft stor betydning for sejren og spillet i går.”

Claes fortalte til sidst, at han udover pengene også sagtens kunne bruge denne sejr til at få noget selvtillid på kontoen:

“Jeg har helt sikkert fået mere selvtillid efter sejren. De sidste par uger er jeg begyndt at spille rigtig godt igen, og det her er bare et bevis på at jeg gør noget rigtigt.”

 

Det bliver spændende at se om dette kan være vendepunktet for KegleKongen, og om han kan bruge det fine resultat ved at tage det med sig til de store turneringer, der er i vente.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.