I går havde vi en snak med Dansk FIFA Liga, som har haft en kæmpe fremgang i 2014. I dag vil vi så snakke med en spiller, som også har haft en vanvittig stor fremgang i 2014, nemlig Marcus Jørgensen. Han tog til sin første turnering d. 6 September til DM på Refshaløen, og her overraskede han alt og alle ved at snuppe en 2. Plads foran hele danmarkseliten. Herefter blev han spottet af tRICKED eSports, og der er store forventninger rundt omkring til det unge talent. Vi har fanget hovedpersonen til en snak om året der der gået:

“Hvordan har FIFA året 2014 været for dig?”

“Det har været starten på min ‘Fifa karriere’, hvis man kan sige det sådan. Det var i år, at jeg var til min første turnering, hvor jeg blev nr 2 til DM, som jeg selv synes er et stort bedrift, og så har jeg fået skrevet kontrakt med Tricked, som jeg indtil videre er yderst tilfreds med. Så et hidtil rigtig godt år for mig,”

“Beskriv følelsen af, at blive danmarks 2. bedste FIFA spiller”Marcus

“Det var en stor oplevelse at ende som nr 2. Mit mål var i første omgang var at komme blandt de sidste 64, men så at endte som nr 2 var ret uvirkelig og især efter finalen var man bare omringet af mennesker. Jeg troede ikke at det var SÅ stort. Men en kæmpe oplevelse, og jeg ser frem til næste DM. Der er dog mere pres på en nu, end sidste.”

“Har du nogle ærkerivaler, som du elsker/hader at spille imod?”

Hm, Agge og Lars har ikke været sjove at spille mod indtil videre. Men det kan jo ændre sig. Jeg har spillet mod Pilm og Wahed mange gange efterhånden, og de er meget fede at spille imod. Du(Lasse Bækkelund) er heller ikke dårlig at spille imod.”

“Hvad er planerne for FIFA året 2015, hvad skal du deltage i?”

“Mine planer for 2015, det er at få stillet op til en masse turneringer, og så forhåbenligt få nogle gode resultater og bygge videre på 2014 året.”

“Forudsigelser for 2015: – Hvem vinder DM?”

“Hm, der vil jeg klart mene at valget står mellem Agge eller Lars. Men der er lang tid til, så der kan ske en masse på den tid.”

“Hvilken placering har du på ranglisten når året(2015) er omme?”

“Håber og tror på en top 5.”

“Hvilke danskere kommer til at overraske/skuffe mest i 2015?”

“Altså, Agge kan jo næsten kun skuffe nu. Han har vundet så meget, så det kan næsten kun gå ned ad for ham, jo mindre hvis han selvfølgelig kan holde det ekstremt høje niveau. Hvem der overrasker? Det tør jeg ikke give et bud på.”

Vi glæder os til, at se om Marcus Jørgensen kan følge op på sine store forventninger i 2015.

Følg med i morgen, når vi har et af de helt store teams i dansk FIFA på menuen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.