VI nærmer os CULT Cola Copenhagen Open med hastige skridt, hvor der nu kun er 5 dage til de mange Fifa spillere skal kæmpe om de 10.000 kr. i København. Vi så i går på dem vi regnede med ville overraske til turneringen, og vi går derfor i gang med seedningslisten i dag og begynder at kigge på favoritterne til turneringen. I dag er det seed 16-13 vi skal ind og have nogen kommentarer fra.

Køb billet til CULT Cola Copenhagen Open

Følgende spillere er seedet 16-13:

16. Sebastian ’Sebo’ Pirad – Intet hold

Pirad har de seneste par måneder leveret rigtig gode præstationer, hvor han først formåede at komme langt i Odense, hvor han blandt andet slog nr. 2 til de svenske mesterskaber, Zimme med 5-0. Ud over den flotte præstation i Odense, var han også ved at gå hele vejen til ESWC kvallen, hvor det kun var Andy der stod mellem ham og finalen.

Sebastien havde følgende kommentar til hans forventninger, samt forberedelse til turneringen:

Jeg forventer, at jeg går videre fra de to gruppespil, og så efter det vil jeg tage en kamp af gangen. Jeg spiller lidt mere online de her dage op til tuneringen, end jeg normalt plejer at gøre, også dagen inden tuneringen træner jeg nok noget offline. ”

Hans top 3 lyder sådan her:

Jeg tror Lasse eller Wahed vinder, kommer an på hvem som rammer dagen og der har marginalerne med sig.

1. Lasse, 2. Wahed og 3. Masi han overrasker.

15. Marcus Jørgensen – Intet hold

Marcus, der sidste år spillede for tRICKED eSport, har siden hans 2. plads til DM i FIFA 2014 leveret stabile præstationer til de turneringer han har været med i. Marcus er en spiller der, hvis han rammer dagen, kan spille op med de helt bedste. Marcus er på efterskole på nuværende tidspunkt, hvilket nok har en del at sige i forhold til forberedelse til turneringen, han har dog alligevel fået spillet en pæn del kampe i det nye spil.

Marcus havde følgende kommentar til hans forberedelse, samt forventninger til turneringen:

”Jeg regner med, at jeg får forberedt mig noget bedre, end de sidste mange gange. Jeg vil ikke spille noget offline op til, men vil få spillet noget online.
Jeg forventer, at jeg fortsætter min ‘relativt’ gode stime og ender blandt de sidste 8 som de seneste 2-3 turneringer jeg har deltaget i. ”

Marcus havde også et bud på top 3, hvor han tror på at enten ham selv eller Bacha ender i toppen og ellers regner han med at Agge tager sejren af indlysende grunde.

14. Johan ’Gass’ Gass – FIFA Team Nordjylland

Det kan både blive en vanvittig god turnering for den højtråbende nordjyde, men det kan bestemt også gå hen at blive noget rigtig skidt… Gass har flere gange vist at enten spiller han rigtig godt og når langt, eller også går det rigtig dårligt og han ryger ud i gruppen. Gass formåede til DM at hive en flot top 8 placering hjem, efter nogen intense kampe.

Gass havde følgende at sige omkring hans forberedelse og hans forventninger til turneringen:

Jeg forsøger at finde en formation jeg føler mig tilpas med. Jeg har spillet en masse fut draft, for at tvinge mig selv til nye formationer, for at finde det helt rigtige, men ingen af dem lader til at passe mig endnu. H2H online kampe, ville nok være den bedste form for træning op til events, men kedeligt skal det jo ikke være.

Var til et mindre event i Aalborg for nogle uger siden, hvor jeg måtte se mig slået nogle kampe inden det blev for alvor sjovt, så mit niveau skal øges i den kommende uge, for at chancen skal være der. Spillet er jo stadig nyt for de fleste, og tror ikke jeg er den eneste med den holdning, at selve spillet kan virke sindssygt frustrerende (specielt pga. billige frispark, og Straffe). Hvis jeg kan holde mig til min mentale offline karakter, burde det nok kunne lade sig gøre at nå langt. ”

Med hensyn til hvem der skuffer og hvem der overrasker havde Gass følgende at sige:

Puha, et næsten umuligt spørgsmål så tidligt på sæsonen. Men kunne nemt forestille mig flere ukendte spillere få et lille gennembrud, det er jo set til tidligere Fifa 16 turneringer. Som sagt, spillet er stadig nyt, så mener alle i realiteten kunne skuffe. ”

Og hans top 3 lyder sådan her:

  1. August.
  2. Pilm, han har altid været en dygtig spiller, og tror spillet passer hans spillestil godt i år.
  3. Lars, en spiller som altid præstere til turneringer med en hvis vigtighed. En man helst ikke vil møde i turneringer.

13. Daniel ‘Barnewitz’ Barnewitz – XI Gaming

Daniel er en spiller, som hvis han rammer dagen også kan slå alle. Dette så vi også til DM, hvor hans kamp mod Agge nok var en af de mest intense til turneringen. Det er dog gået lidt ned for Barnewitz det seneste års tid og det er ved at være tid til en god præstation igen, hvis han endnu engang skal slå sig fast som en af Danmarks absolutte topspillere. At Barnewitz i denne omgang er seedet helt nede som nr. 14, viser også bare hvor vanvittig højt niveau spillerne har her i Danmark.

Barnewitz havde følgende at sige omkring hans forberedelse og forventninger til turneringen:

Jeg forbereder mig slet ikke og har ikke spillet de seneste par uger (udover hygge turneringen i lørdags), så forventer ingenting. Svært at forvente noget, når man ikke træner overhoved. ”

Barnewitz’ top 3 lyder sådan her:

  1. Agge
  2. Ole
  3. Brylle

 

Så er vi færdige med at kigge på de første favoritter til turneringen, men følg med i morgen hvor vi går videre og kigger på seed 12-9.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.