FIFA 18 nærmer sig for alvor, og i Tricked eSport-lejren har man inden da valgt at stoppe samarbejdet med to af holdets spillere, som har båret trøjen længe.

Sommerferien er ankommet, og landets mange dygtige FIFA-spillere kan dermed gå på en lang og velfortjent pause fra diverse turneringer og sætte konkurrence-FIFA på pause for en stund.

Dette gælder derimod ikke for to, nu tidligere Tricked eSport-spilleres vedkommende, der højst sandsynlig skal bruge sin ferie til at lede efter et nyt hold, så de er parate til at dyste videre på den anden side af sommerferien.

Claes ‘KegleKongen’ Hansen- og Simon ‘Erikzzon’ Erikssons kontrakter er nemlig fra dags dato af udløbet, og hos Tricked eSport har man altså ikke valgt at forlænge med de to efterhånden meget etablerede spillere, som har været der i mange år til sammen.

Vi har besluttet, at det er tid til at gå lidt andre veje,” fortæller holdets coach, Kent Brylle, om situationen og kommer efterfølgende med årsagen til afskeden:

I forhold til Eriksson, så giver det mere mening pt at satse på danske spillere. Eriksson har været super god og har hentet en masse titler hjem til holdet. Derudover har han været et super aktiv i truppen til at hjælpe resten af spillerne. Vi vil dog som udgangspunkt satse på folk herhjemme, hvor vi har en del aktiviterer kørende. I forhold til Claes, så er det besluttet, at vi vil satse på nogle andre veje nu. Vores FIFA 17 har ikke været helt i top, så der skal handles nogle steder. Claes havde et rigtig godt FIFA 16, hvor ham, Pilm og Bacha ejede scenen hele sommeren 16 med fem turneringssejre i træk til holdet, men der har desværre ikke været lige så mange succeshistorier i dette spil. Derfor har planen været at sikre Wahed, Bacha og Hassan og så arbejde videre derfra.

Den ene af de to spillere, der må forlade holdet, står lige nu med blandede følelser.

Under Tricked-tid tog Claes Hansen blandt andet sejren til Sommerbold E-Sport, der blev sendt direkte på TV 2.

Jeg står med lidt blandede følelser angående “bruddet” med Tricked. På den ene side har jeg det meste af tiden været rigtig glad for at trække Tricked trøjen over hovedet, men på den anden har der også været lidt problemer her og der, som jeg føler har gået mig rigtig meget på, så jeg ser faktisk frem til at komme ud og prøve noget nyt,” lyder det fra Claes Hansen, som blev hentet til holdet helt tilbage i september 2015, kort før DM i FIFA 15.

Dette resulterer naturligvis nu i, at både han og svenske Simon Eriksson står uden et team med blot to måneder til udgivelsen af FIFA 18. For danskerens vedkommende, byder den kommende tid derfor på en jagt efter et nyt hold, han kan repræsentere.

Jeg skal helt sikkert ud og finde noget nyt, da jeg ikke føler jeg er færdig på FIFA-scenen endnu. Der er allerede et par muligheder åbne, men jeg vil ikke tage nogle overilede beslutninger, så jeg venter på det helt rigtige.

Og hvad så med Tricked eSport? Betyder afskeden, at man allerede på nuværende tidspunkt har fundet disse to spilleres erstatninger – eller er de nuværende tre mand på holdet nok i sig selv?

Da der ikke er mange turneringer tilbage i FIFA 17, har vi ikke travlt med at opruste. Vi har en rigtig god trup, hvor alle spillere bidrager med en masse. Tre spillere er dog en til to for lidt, så vi afventer situationen lidt og ser, hvad der kommer af åbninger. Det giver god mening lige at se, hvem der kommer godt ud af FIFA 17, og hvem der ser gode ud i starten af FIFA 18,” meddeler Kent Brylle og kommer slutteligt med følgende ord til de tidligere Tricked-repræsentanter:

Jeg vil gerne takke både Claes og Simon for deres tid i Tricked. De har begge repræsenteret os på flotteste vis, og de har både som spillere og som mennesker gået forrest med et godt eksempel. Vi ønsker dem alt det bedste i fremtiden.

Det bliver spændende at følge med i, hvor de to klubløse spillere ender, samt hvem og hvornår Tricked eSport eventuelt indhenter nye erstatninger.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.