Sports-Gaming.dk Ligaen på Dansk FIFA Liga er nu sat i gang, og allerede efter, at de fleste har spillet 4 kampe er der allerede flere overraskelser at spotte. Med spillere som Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg fra Chiefs of Copenhagen, Jesper ‘Pilm‘ Prang fra FIFA Team Copenhagen og Søren ‘Wowk‘ Larsen blandt de bedste i ligaen er det en større overraskelse, at det netop ikke er en af de tre, som ligger til at vinde. Derimod har specielt Pilm skuffet fælt ved kun at have hentet 2 point for 4 kampe, selvom han blev tildelt Real Madrid inden sæsonstart.

Sports-Gaming.dk Ligaens duks hedder Morten Zohner og er relativt ny på den danske FIFA scene. Udover en plads i slutspillet til sommerens SteelSeries Summer League har vi ikke hørt meget til denne mand, men med maksimum point efter fire kampe ser det bestemt lovende ud for fremtiden. Vi har taget en snak med ham for at høre om hans forventninger til de resterende kampe i ligaen, og han så specielt sit hold, Manchester City, som en af de store faktorer bag de lovende takter:

Jeg føler, at Fifa 15 ligger bedre til mig end Fifa 14 gjorde. Når jeg har spillet nogle af de sværere kampe mod Pilm og Wowk, føler jeg, at jeg har haft de rigtige taktiker. Man City er også et rigtig godt hold i Fifa 15, da de har et godt mix af forskellige spillere. Jeg havde det noget svære i kvalturneringerne, hvor jeg havde Barcelona, som ligger ikke så godt til mig. Med Man City er jeg begyndt at spille bedre, så jeg er rigtigt glad for at spille med Man City, da jeg ser det som en stor fordel, især når jeg møder hold med dårligere Stats.
Jeg mangler dog stadig at møde Primeturbo, hvilket nok bliver den sværeste kamp for mig i puljen, og der er jo stadig kun spillet en tredjedel af sæsonen, så der er lang vej hjem endnu” lød det fortrøstningsfuldt fra Morten Zohner.

Der er altså lang vej igen i Dansk FIFAs hoveturnering, som for en måned siden skiftede navn til Sports-Gaming.dk Ligaen, hvilket betyder, at der nu er præmier at hente i turneringen. I denne sæson er det 1 stk. controller og en Sports-Gaming.dk kop

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.