Major League Gaming får nu selskab af Olajide Olatunji, bedre kendt som KSIOlajidebt eller KSI, der er en af de helt store personer i FIFA verdenen. Med sin helt egen kanal hos MLG.tv, kan man snart følge KSI’s mange videoer, hvor både FIFA, men også andre spil, skal kombineres med hans egen entusiasme og sjove tilføjelser.

Major League Gaming er en gratis, reklame-støttet streaming side med fokus på at vise det bedste fra gaming og eSport. Med KSI’s store succes og med over 7 millioner følgere på Youtube var der ingen tvivl om, at KSI stod højt på MLG’s ønskeliste, og han bliver nu en del af over 180 indflydelsesrige personligheder i gaming-verdenen.

“KSI er det seneste eksempel på den voksende liste af Gaming talenter, der kommer til MLG.tv. Med den voksende liste af goder til streaming partnere og et bredt udvalg af indhold til seerne, fastholder MLG sin position som en af de førende digitale netværk i hele verden“, lød det fra Rishi Chadha, som har titlen ‘Senior Director Content partnerships’ på MLG.

Udover hans Youtube kanal kunne man også se KSI til Gfinity for ikke så længe siden, hvor den danske verdensmester August ‘Agge‘ Rosenmeier blandt andet deltog, hvor han kommenterede flere af kampene og bidrog med en helt ny form for underholdning inde for eSport. Derudover spillede han også en showkamp om 200 millioner coins på scenen til eventet, hvilket endte med at blive en yderst underholdende affære. Den blev afviklet over hele tre kampe, og det kan ses lige her.

For to måneder siden lavede KSI en video om hans mest populære videoer, hvilket kan ses herunder:

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.