Tyske Michael ‘MegaBit’ Bittner fra VfL Bochum har netop vundet Global Series Playoffs i Amsterdam på Xbox One efter en intens finale mod Lyon-spilleren Fouad ‘Rafsou’ Fares.

I Barcelona til FUT Champions Cup #1 blev semifinalen desværre endestationen for den tyske FIFA-spiller under spillernavnet MegaBit. Det skulle det ikke vise sig at blive i denne omgang, eftersom semifinalen i Amsterdam til Global Series Playoff bød på en sejr over Ajax-spillere Dani Hagebeuk.

Dermed var Michael Bittner klar til den helt store finale – en finale, som de fleste måske vil mene, at han var undertippet i.

VfL Bochum-repræsentanten skulle nemlig op imod storspillende Fouad ‘Rafsou’ Fares fra franske Lyon, der på sin vej til finalen blandt andet slog Donovan ‘DhTekKz’ Hunt og verdensmesteren Spencer ‘FazeGorilla’ Ealing ud.

Efter en begivenhedsrig og intens finale blev det derimod i sidste ende MegaBit, som med en samlet 7-5-sejr kunne kalde sig vinder af den prestigiøse turnering.

Tyskeren kan dermed tage hjem med en VM-billet og hele 35.000 dollar i lommen og herfra se frem til verdensmesterskabet i august.

Fredag er det danskernes tur til at forsøge at gøre det samme, bare på PlayStation 4 – følg med her på siden hvor vi snart er klar med en optakt, hvori der står alt, hvad du behøver at vide.

Du kan gense hele finalen samt resten af afgørelsesdagen herunder:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.