Så blev det tid til årets hidtil vigtigste turnering – den sidste og afgørende kvalifikation til verdensmesterskabet i august. Fire danskere dyster med på PlayStation 4, når anden runde af Global Series Playoffs skal afvikles.

16 VM-deltagere på Xbox One blev fundet

Mandag til onsdag aften i Amsterdam skulle 64 Xbox One-spillere kæmpe med om 16 attraktive pladser til VM-finalen. Her blev det i sidste ende tyske MegaBit, som kunne gå derfra med førstepladsen og de 35.000 dollars. De 16 kvalificerede blev som følger:

Sandhedens time for PlayStation 4-spillerne

Et helt års arbejde skal nu vise sig at have betalt sig de kommende tre dage for verdens bedste PlayStation 4-spillere. Ligesom på Xbox One-siden deltager 64 på denne konsol, og ligesom på Xbox One skal der findes i alt 16 VM-repræsentanter.

De tre kommende dage bliver delt op således:

  • Dag 1: Kvalifikationsdag
  • Dag 2: Overlevelsesdag
  • Dag 3: Afgørelsesdag 

På første dag skal de fem første gruppekampe af Swiss-formatet (læs mere om det her) altså afvikles. På dag to vil de sidste og afgørende kampe i Swiss-gruppespillet blive færdigspillet, imens der også skal findes en håndfuld spillere til top 16. På sidste dag skal de resterende deltagere så dyste med om store præmiesummer og naturligvis den prestigiøse førsteplads.

Danmarks VM-håb

Verdensmesterskabet i fodbold byder i 2018 på dansk VM-deltagelse, og det håber vi selvfølgelig også er tilfældet på den virtuelle grønsværn, når disse fire danskere skal spille med om en top 16-placering:

  • Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen
  • August ‘Agge’ Rosenmeier
  • Frederik Fredberg
  • Fatih Üstün

Marcuzo formåede at kvalificere sig direkte igennem Weekend Leaguen ‘Last Chance’. Agge modtog sin billet efter sin sejr til ESWC i Paris. Fredberg sikrede sin deltagelse så sent som til FIFA eClub World Cup gik hele vejen sammen med Fatih Üstün, der dog allerede havde booket sin plads i turneringen tilbage i april måneds FUT Champions Cup i Manchester.

Agge og Marcuzo er inden turneringen blevet spået som spillere, man skal holde øje med. 

Følg med på stream

På både Twitch.tv, YouTube, Twitter og Facebook vil det være muligt at følge live med fra Global Series Playoffs hver dag. EA Sports FIFA streamer nemlig eventet fra start til slut, og du kan altså følge med på din yndlings website.

Turneringen går i gang klokken 14:00 i dag og kan også følges fra dette tidspunkt af.

Dansk dækning

Vil du dog være helt sikker på at kunne holde dig opdateret på danskernes resultater, så kan vi også garantere god og underholdende dækning her på vores hjemmeside, Facebook samt ikke mindst YouTube-kanal, hvor FIFA-spillerne Lasse ‘Kongen’ Bækkelund, Claes ‘KegleKongen’ Hansen og ikke mindst FIFA-YouTuber Jakob ‘JKFIFA’ Kristensen vil sørge for at dække eventet mest muligt.

Har du nogle specifikke ønsker til, hvordan dækningen bør være, så skal du være velkommen til at skrive i SG Chatten her på siden – i denne chat bliver det naturligvis også muligt at heppe på danskerne undervejs.

Du kan her høre henholdsvis JKFIFA og Lasse Bækkelund fortælle lidt mere omkring dækningen her på Sports-Gaming under eventet:

Tak til EA Sports som har sørget for at sende Sports-Gaming.dk til Amsterdam for at dække eventet.

Kom så Danmark!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.