Turneringen kommer som sagt til at foregå i Berlin.

Præmiepuljen lyder på 1.600.000 omregnet til danske kroner.

Turneringen foregår fra d. 12-14 Juli.

Der er i alt 64 deltagere. Top 60 på den globale rangliste og 4 som har opnået avancement gennem online kvalifikation.

Det er den sidste chance for dem som endnu ikke, har formået at kvalificere sig til VM endnu.

De deltagende danskere er Marcuzo, Agge, Fatih Üstün og LordHjorth.

Der bliver givet 1800 ranglistepoint til vinderen. Det er altså en turnering der kan vende op og ned på rigtig mange ting. I alt bliver der uddelt 4965 af slagsen.

Sådan ser det ud for danskerne

Fra et dansk synspunkt er der en masse at holde øje med, da alle 4 danskere har en udmærket chance for at kvalificere sig. Nogle dog bedre end andre. Fatih Üstün kan i hvert fald læne sig tilbage, da han med sine 3709 point ligger nummer 8 på ranglisten, og derfor er klar til verdensmesterskaberne.

Anderledes ser det ud for Agge og LordHjorth, som ligger henholdsvis nummer 22 og 23 på den globale rangliste. De er altså derfor lige nu ude af den altafgørende top 16, og skal derfor ud og skabe et godt resultat, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at deltage i verdensmesterskaberne.

Lige uden for nåleøjet på en 17. pladsen ligger Marcuzo. Marcuzo har vist en opadgående formkurve i indeværende sæson, og det er derfor meget sandsynligt at North spilleren skaffer sig en plads. Alt dette bliver vi altså klogere på i løbet af weekenden.

Turneringens favoritter

Favoritterne til turneringen er indlysende nok at finde i toppen af leaderboardet. Det bliver i hvert fald svært at komme uden om de tunge drenge, som har svævet i de allerhøjeste luftlag i løbet af sæsonen. Her er specielt ‘FCB nicolas99fc‘ en herrer, som har præsteret på et kontinuerligt højt niveau sæsonen igennem, og med sine rundt regnet 8100 point kaprer han rollen som forhåndsfavorit.

Sportsgaming i Berlin

Under den indledende Swiss runde vil vi være til stede i Berlin, og vi vil naturligvis forsøge at få snakket en masse med turneringens danskere, så i kan følge bedre med her på siden.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.