Vi har netop lavet en større anmeldelse af de kommende FIFA World Cup 2018 spil, der kommer som opdatering til FIFA 18. I forbindelse med denne anmeldelse, tager vi et kig frem mod VM 2018 i Rusland, hvor vi naturligvis kan glæde os over, at vi har dansk deltagelse.

Slutrunden nærmer sig nemlig med hastige skridt, og om blot 18 dage, skal Danmark i aktion for første gang, når de møder Peru. Åge Hareide har skåret flere spillere fra sin trup, men det er endnu ikke afgjort, hvem der bliver de 24 heldige spillere, der skal med til slutrunden.

Slutrunden starter d. 14. juni med kampen Rusland – Saudi Arabien, og selvom det ikke er en kamp, der normalt ville være ophidsende, så kan vi ikke komme udenom, at verdensmesterskaberne vil gøre denne kamp underholdende.

Hvor kan man se VM 2018 i TV?

TV 2 og DR skal deles mellem rettighederne til VM 2018 i Rusland, og det betyder, at størstedelen af den danske befolkning kan komme til at se kampene. Åbningskampen og de første fire kampe ved slutrunden bliver sendt på TV2, inden DR1 viser et par kampe fra Danmarks runde.

Når vi rammer play-off kampene bliver det delt op, så de hver især har to kvartfinale kampe, en semi-finale kamp hver, inden VM finalen bliver sendt på TV2.

Hvem viser Danmarks kampe i gruppespillet?

Tager vi et kig på Danmarks kampe i gruppespillet, så er det formentlig disse kampe, der vil have størst opmærksomhed her hjemme fra.

Vi har derfor taget et kig på, hvor du kan se Danmarks kampe i gruppespillet ved den kommende VM slutrunde i Rusland.

16. Juni: 18:00 – Peru – Danmark – TV2
21. Juni: 14:00 – Danmark – Australien – TV2.
26. Juni: 16:00 – Danmark – Frankrig – DR1.

De første to af Danmarks kampe i gruppespillet, kan altså følges hos TV2, mens den tredje og sidste kamp ved gruppespillet afvikles på DR1.

Enkelte af de kampe hvor TV-stationerne ikke forventer, at der kommer særligt mange seere, bliver sendt på TV2 Sport. Det er bl.a. Saudi Arabien – Egypten, Sydkorea – Tyskland, Schweiz – Costa Rica og Panama – Tunesien.

Hvem er favoritter til VM?

Ser vi på favoritterne ved dette års VM, så er der mange forskellige nationer om buddet. Kigger vi på VM fodbold 2018 odds hos Mr Green, så er det Brasilien, Tyskland, Spanien og Frankrig der skal holdes et godt øje med.

De fire nationer er de lande, som har de største chancer for at vinde guldet i Rusland, mens hold som Argentina og Belgien kommer lige efter. Danmark er der desværre ikke den store tiltro til hos bookmakeren, der heller ikke spår vores islandske naboer den helt store chance.

Deres bedste bud på en vinder er Brasilien, men for første gang i mange slutrunder i træk, har vi ikke en favoritnation, der er langt større favoritter end de andre nationer. Tyskland var eks. pæne favoritter til at vinde VM i Brasilien 2014, som de også endte med at vinde.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.