Det fascinerende ved FIFA er, at alle kan forholde sig til det. Det handler ganske enkelt om at score flere mål end sin modstander. Vigtigheden af at score flere mål end modstanderen var noget, som man i særdeleshed kunne fornemme af i dag. Intensiteten i Central Hall tog til i styrke på en dag, hvor store medier som italienske SportTV og tyske ZDF bl.a. var mødt op. Journalisterne fra ZDF fik især en travl dag på kontoret. Hvorfor, vender vi tilbage til senere.

Rocky skuffede fælt

Først skal vi se på den første knockout runde, hvor hovedsagelig en columbianer ved navn Janoz stjal overskrifterne. Han var oppe mod turneringens store favorit Vitality Rocky fra Frankrig, som var spået til ikke blot at køre colombianeren over, men også at vinde hele turneringen. Han gav således på eOddset sølle odds 1,08 til at vinde. Janoz ville det dog anderledes. Med cifrene 6-1 i Janoz favør efter to kampe, sendte han en chokbølge gennem Central Hall Westminister. Rocky var færdig ved VM.

I de andre kvartfinaler på xBox-siden måtte Ajax-spilleren Dani også lade livet, da han i en målrig affære tabte 6-4 til Codyderfinisher fra Tyskland, mens Gorilla der til daglig repræsenterer Unilad slog Joey, ligeledes med cifrene 6-4.
På playstationsiden cruisede italieneren Prinsipe sig videre til Playstation-semifinalen med en 6-2 sejr mens Maniika måtte forlade turneringen til tyskeren Deto efter en kamp, som Deto dominerede fra start til slut, og vandt 5-3

Tysk dominans 

I semifinalerne stod der hele 3 tyskere tilbage på Playstation-siden, hvor Deto og Mo_Aubemeyang skulle mødes i den ene semifinale mens Timox skulle ud i en tysk italiensk fight mod Prinsipe. Denne kamp endte 5-5 efter ordinær spilletid, hvor Timox gennem hele kampen ellers resultatmæssigt dominerede. I golden goal var tyskeren Timox dog skarpest, og var første mand til at få scoret, hvilket betød at han bookede sig den første Playstation finaleplads.
Sejren til Timox betød samtidigt, at Tyskland for første gang i flere år var sikret en finaleplads ved FIWC, hvilket sendte både nyhedsstation ZDF og vores naboer på “kontoret” fra Deutsche Welle i ekstase. Modstanderen i finalen blev Deto, som slog Mo_Aubemeyang med cifrene 4-2, hvilket fik følelserne frem hos den ellers kølige tysker.

Tre tyskere og en Gorilla i morgendagens finaler

Eneste mand som får mulighed for at forpurre Tysklands håb om guld er Gorilla

De to tyskere får i morgendagens finaler selskab af endnu en tysker i form af Codyderfinisher, i sin semifinale slog canadieren Filthyp, efter en tæt fight, som ligeledes skulle afgøres i en dramatisk golden goal. Her var det skarpheden der blev afgørende for Cody, som nettede efter en friløber og dermed samlet set vandt kampen 4-3.

Eneste mand som får mulighed for at forpurre Tysklands chance for, for første gang i mange år, at vinde FIWC, er den britiske super-stjerne Spencer ‘Gorilla‘ Earling. Han skulle i sin semifinale op mod Rockys bøddel, Janoz. Det blev ikke nogen tæt affære eftersom Gorilla modsat Janoz var langt mere effektiv foran mål. Således endte Gorilla med at vinde med i overbevisende stil med cifrene 6-2.

Udgangspunktet for morgendagens finaler:

I henholdsvis Playstation og xBox finalen, er første kamp blevet spillet i dag, mens den afgørende kamp to gemmes til i morgen sammen med finalen. Her går tyskeren Deto ind til morgendagens afgørende kamp med et godt udgangspunkt, efter som han vandt første kamp med 1-0. mod hans landsmand Timox. På xBox-siden blev det til et knusende nederlag til Codyderfinisher på hele 6-0 til Gorilla, som dermed ligner en sikker finalist.

Der er lagt op til et brag af et finaleevent imorgen fra klokken 16.30, hvor tre tyskere og en britte skal kæmpe om titlen som FIWC verdensmester 2017 og 200.000 Dollars.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.