Her til aften afholdte vi en eksklusiv Super Bowl-edition FIFA-turnering online, som var åben for alle, og det var Nicklas ‘Niller’ Stensgaard der løb med sejren.

32 spillere kæmpede her til aften om 1 måneds PLUS-medlemskab til Sports-gaming.dk ved vores Super Bowl-edition af en FIFA-turnering, og med flot spil blev det Nicklas ‘Niller’ Stensgaard der tog sejren i finalen over Jonas Jensen på 2-1.

Eftersom det var en Super Bowl-edition blev der kun spillet med amerikanske fodboldhold, fra den amerikanske MLS-liga, og det var klart Seattle Scounders der var det foretrukne valg.

Vi har fået et kort interview med Nicklas ‘Niller’ Stensgaard efter sejren:

Du vandt her til aften vores Super Bowl-turnering – Hvordan føles det?
“Det føles rimelig godt, da jeg syntes mit niveau virkelig har været helt væk her på det seneste. Så det er altid fedt at kunne hive en sejr hjem.”

Du valgte at starte ud med Toronto FC, men skiftede så over til Seattle Sounders – hvad fik dig til at vælge dem?
“Jeg skiftede over til Seattle Sounders, fordi at deres midtbane var stærkere. Alle andre brugte også Seattle Sounders, så det var vidst et godt valg.”

Til sidst – skal du selv se Super Bowl i nat, og hvem holder du med?
“Ja, jeg skal se Super Bowl i aften, jeg er lidt neutral i den her kamp, men jeg håber på at det bliver en kamp med masse af aktion.”
Stort tillykke til Nicklas ‘Niller’ Stensgaard, som kan se frem mod sit 1 måneds PLUS-medlemskab for sejren i årets Super Bowl FIFA-turnering.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.