Tricked Esport har her til aften smidt en transferbombe og hentet den dobbelte danmarksmester August ‘Agge‘ Rosenmeier, der ligesom sin nye holdkammerat Anders ‘Mrsuit‘ Bollerup, også skal til Rio for at deltage i FIWC. Agge har stået uden hold siden han forlod Copenhagen Wolves og han var utroligt glad for at blive en del af Tricked:

Jeg er meget glad for at blive en del af Tricked, da dette vil give Suit og mig god træning op til FIWC. Jeg har det rigtig godt med Trickeds FIFA afdeling, fordi alle spillerne og manageren er mine venner, hvilket er et stort plus. Jeg føler, at jeg har en masse at tilføre Tricked, mens de har lige så meget at give mig”, udtalte Agge til Tricked Esports hjemmeside.

Vi fik også en snak med manager Peter ‘Pmvejle‘ Møldrup, som var glad for sin nye spiller og allerede havde planerne klar for fremtiden:

Vi er meget tilfredse med at kunne signe Agge. Vi ved, hvad han kan, og vi ved, at han kan levere på et meget højt niveau. Vi er sikre på, at det kun kan give succes for begge parter. Jeg har tænkt mig at sætte mig ned og få snakket med Agge om, hvad han føler, at han mangler i sit spil, da de jo skal spille World Cup Edition til FIWC nede i Rio, så der kommer til at være en masse arbejde i at lære spillet at kende på kort tid også. Jeg føler selv, at Agge er en top 3 spiller til FIWC i år og er sikker på, at hans eget mål er at vinde turneringen. Det er jo alle gode gange 3 for ham nu, men jeg tror, at Agge kan gå hele vejen, da alle skal lære et nyt spil og måske ikke kommer ind til FIWC 100% klar.

Dermed kan Tricked tilføje en spiller med et yderst imponerende CV, der blandt andet indeholder en top 9 placering til ESWC, top 3 til Gfinity, top 3 til Copenhagen Games og to danmarksmesterskaber i træk. Sommerens FIWC er også hans tredje, da han de to foregående år også kvalificerede sig til turneringen, endda med gode resultater i 2013.

Med den nye signing er Tricked Esport nu oppe på fire spillere, der alle er en del af toppen i Danmark, og truppen ser derfor ud som følgende:

  • Daniel ‘Barnewitz‘ Barnewitz
  • Oliver ‘Oli‘ Døssing
  • Anders ‘Mrsuit‘ Bollerup
  • August ‘Agge‘ Rosenmeier

 

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.