Det kræver mange hænder for at få en side som Sports-Gaming.dk til at hænge sammen, og derfor er vi altid på udkig efter nye talenter som kan være med til at udvikle siden. Mulighederne er mange, og begrænsninger kender vi ikke til, så mener du at du har noget at tilføje teamet, så tøv endelig ikke med at melde dig på banen.

Lige i øjeblikket er det især talenter indenfor det grafiske område som vi rigtigt godt kunne tænke sig at komme i kontakt med. Vi er ude til rigtigt mange events, og til mange af disse har vi behov for at få lavet plakater, begivenhedsbilleder til Facebook, flyers osv. og det har vi brug for at DU kan hjælpe med 🙂

Arbejdsopgaverne kan være som følger:

 • Hjemmeside udvikling og opdatering (WordPress)
 • Plakatdesign
 • Brochuredesign
 • Flyersdesign
 • Design af indhold til Facebook
 • Redigering af video og billeder

Det er intet krav om at man skal mestre alle ovenstående ting, men er du bare skarp til de ting du laver, er det det vigtigste. Et godt kendskab til PhotoShop eller lignende billedbehandlingsprogrammer er en fordel.

Der er ikke faste arbejdstider, men der må forventes at skulle bruge 2-5 timer om ugen på at lave forskellige ting – dog vil arbejdsbyrden altid tilpasses løbende sådan det hænger sammen for alle parter.

Som udgangspunkt er stillingen ulønnet, men ved gode resultater og større opgaver vil der kunne blive tale om betaling på sigt – dog skal motivation være at få noget erfaring og få noget til CV. Derfor er det selvfølgelig tilladt at benytte alt materiale som referencer.

Lyder ovenstående spændende, så send os endelig en mail på kristoffer@sports-gaming.dk og fortæl lidt om dig selv, dine evner, din erfaring, din motivation og din baggrund.

Udover grafikere, så søger vi også altid folk til andre områder – læs mere her.

1 svar
 1. Goran
  Goran says:

  Jeg er en 14-årig dreng, som elsker at lege lidt med Photoshop. Jeg laver et par banner til nogle på YouTube. (Kanal -navn TripzFX)!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.