2014 blev et spændende år for FIFA Team Copenhagen, hvor der blev stablet flere turneringer på benene med lækre præmier fra sponsorerne Nesbozz, Hidden in Plain Sight og Cult. Disse turneringer var en del af et leaderboard, som i sidste måned fandt deres endelige vinder. Vinderen af leaderboardet blev holdets egen spiller, Jesper ‘Pilm‘ Prang, der endte foran navne som Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg og August ‘Agge‘ Rosenmeier.

Nu er FIFA Team Copenhagen tilbage igen med en ny række turneringer, som til slut ender ud i en rangliste med lækre præmier. Den første vil således være på søndag kl. 20.00, hvor temaet er landshold og vinderen løber med et gavekort på 300 kroner fra holdets nyeste sponsor, Nesbozz. Her vil den forsvarende mester, Pilm, også deltage, så der er alle gode grunde til at deltage, hvis man vil bevise, at man er en bedre spiller.

I december vil der være afviklet en lang række turneringer, og det vil ende ud i en samlet vinder på leaderboardet, som løber med et gavekort fra Nesbozz på 300 kroner, en lækker t-shirt fra Hidden in Plain Sight til en værdi af 300 kroner samt en Cult T-shirt og en keyhanger.

Man tilmelder sig via FIFA Team Copenhagens Facebookside, hvor man blot behøver at skrive en besked til dem. Har man en bruger på hjemmesiden, kan man også melde sig til derfra.

 

Husk også, at vi selv holder turnering onsdag med tilmelding her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.