Team of the Week 25 rammer i dag pakkerne i FIFA Ultimate Team, og flere store stjerner har denne uge fundet sin vej til holdet – men hvor er Lionel Messi?

Det er blevet onsdag på ugen, og som altid er det altså dagen, hvor det nye Team of the Week annonceres.

Prominente angribere som Antoine Griezmann, Karim Benzema og lynhurtige Pierre-Emerick Aubameyang er heriblandt at finde på ugens hold – men hvor er Lionel Messi lige?

Med to mål og to assist i weekendens 5-0-sejr over Celta Vigo, havde mange formodentlig forventet, at Lionel Messi endelig kunne få sit første inform-kort i FIFA 17.

I stedet er pladserne på holdet blandt andet gået til de to franskmænd, der også scorede to mål hver især men derimod kun formåede til sammen at lægge op til ét mål. Med andre ord virker det altså som om, at EA Sports FIFA-folket endnu en gang har forsøgt at undgå argentineren, der siden FIFA 11 har fået tildelt sig minimum to informs hvert FIFA-år.

Dette har naturligvis skabt stor debat på diverse medier, som ikke kan forstå, hvorfor Barcelonas egen superstjerne er blevet fravalgt til trods for sin fantastiske præstation i lørdags.

Når det så er sagt, så er der selvfølgelig ingen grund til ikke at bryde sig om denne uges inform-spillere, hvor den mest populære herre uden tvivl vil gå hen og blive Dortmunds Aubameyang med sine 98 i pace og 89 i både afslutninger og totale rating.

Du kan se hele holdet lige her.

Læs også: FUT: Top 10 offensive midtbanespillere i Premier League

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *