Team of The Week #3 er netop udkommet, og her gæster blandt andre de to brasilianere Neymar Jr. og Felipe Anderson, der bestemt bliver attraktive valg til venstrekanten.

Så ramte vi uge tre i FUT 19s Team of The Week-kåringer. Her er ugens helt store overskrift de to brasilianske venstrekanter Neymar Jr. og Felipe Anderson, som vi i denne artikel har fokus på.

Der skulle ikke gå lang tid, før Neymar Jr. fik sit første specielkort i 19-sæsonen. Paris Saint Germain-stjernen lander på en 93-rating, og han er dermed kun én rating fra Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Med opgraderinger i samtlige stats, heraf afslutninger og driblinger hvor han er steget med to i hver, vil Neymars nye kort straks blive et af spillets dyreste, der altså kan findes i pakkerne fra klokken 19:00 dansk tid og en uge frem.

En spiller, som vi dog er endnu mere begejstret over at se, er den nye West Ham-mand Felipe Anderson, der i denne sæson skiftede fra Serie A til Premier League og dermed har fået sig selv et Ones To Watch-kort.

Brasilianeren er gået to op i ratings og er blandt andet blevet belønnet med hele fem bedre i afslutninger samt tre i afleveringer.

Felipe Anderson var i weekenden med til at nedlægge Manchester United, da han samtidig fik scoret sit første Premier League-mål for The Hammers, og det uhyggelig gode OTW-kort er da også allerede oppe på hele 140.000 coins.

Udover de to brasilianske driblekonger finder man på TOTW #3 eksempelvis også 86 Mandzukic og 86 Marcos Reus, der har fået sig selv et offensiv midtbanespiller-kort. Han kan dermed ompositioneres til angriber, hvilket måske bringer et enkelt minde eller to frem for dem, som i FIFA 13 benyttede sig af den fantastiske og lynhurtige afslutter.

Du kan se hele holdet og alle deres stats lige her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.