Det er blevet tid til St. Patrick’s Day i FIFA Ultimate Team, der igen i år kan se frem til at blive godt og grundigt fejret af det ultra populære game mode i FIFA.

Traditionen tro fejrer EA og FIFA Ultimate Team igen i år den irske nationaldag ‘St. Patrick’s Day’, som vil foregå mellem den 16.- og 20. marts – altså med opstart i morgen.

St. Patrick’s Day-holdet sidste år i FIFA 16.

Endnu intet specifikt er blevet afsløret, men som de forgangende år vil FUT-spillerne helt sikkert kunne se frem til tonsvis af turneringer, konkurrencer og naturligvis en masse, nye grønne kort – alt sammen med fokus på de irske og nordirske spillere i databasen.

Som de fleste formentlig allerede er afklaret med, byder FIFA Ultimate Team i år på de to nye initiativer – FUT Champions og Squad Building Challenges – der også sagtens kunne gå hen og få eksklusive tiltag i disse dag. Især nye udfordringer i Squad Building Challenges kan vi godt begynde at forberede os på.

Alt dette betyder dog også, at de irske og nordirske spillere bliver guld værd de kommende fem dage, og det kan derfor anbefales, at man både beholder- og/eller investerer i nogle af dem, eftersom de med alt sandsynlighed kommer til at stige en del i pris.

En lille grad af ‘Market Crash’, hvor transfer market-priserne enten stiger eller falder med usædvanlige priser, kan muligvis også forekomme. Dette vil derimod ikke nærme sig spillets andre og tidligere store Market Crashs, som f.eks. FUT United og Black Friday tog med sig dengang.

Ønsker du at følge med i de kommende dages nye tiltag i FIFA Ultimate Team, kan du frem mod den 20. kigge med på denne side samt her på Sports-Gaming, hvor vi også forsøger at opdatere hele tiden.

Læs også: Ny dansker rammer de magiske 40-0

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *