Mandag aften var der endnu engang Dan’s Poolhall Fifa Series, og denne gang strømmede deltagere til fra nær og fjern, og en hel håndfuld spillere fra top 25 på ranglisten havde fundet vej til det nordlige Jylland.

Det blev en aften hvor humøret var i top, og selvom der var mange “fremmede” på besøg i Aalborg, så tog det ikke modet fra de lokale deltagere, og faktisk endte det med at være to af disse som kunne dyste i finalen til sidst. Jakob ‘Kragefucz’ Kragelund kunne i finalen sikkert tage sejren mod Ulstrup, og på vejen fik Kragefucz elimineret store spillere som Lasse ‘Kongen’ Bækkelund og Claes Hansen, og Ulstrup sendte Ghandi (tidligere 2’er i Aalborg) og Sports-Gaming.dk egen Andreas ‘Reqyu’ Gislund ud.

I kampen om bronzen stod kampen imellem Bækkelund og Ghandi, og her blev det Kongen der kunne snuppe sejren.

Peter Mølgård og Mads V. Holm fik ikke meget ud af deres lange transport, og selvom det blev til videre avancement fra gruppen, så blev det til tidligt exit i slutspillet. Kent ‘TalentKent’ kom til kvartfinalen, men det viser sig nok ikke nok til at nå højt nok op på ranglisten til at være sikret en plads i finaleturneringen til marts.

I 2mod2 turneringen var TalentKent parret op med DannyR fra Sports-Gaming’s eventcrew, og de overraskede de fleste ved at gå til finalen, men her blev det så også endestationen da den fynske stolthed i form af Lasse Bækkelund og Claes Hansen tog sejren.

På leaderboard er det stadig Andreas Hedegaard der fører, men han er tæt forfulgt af Sama og Kragefucz – de 3 vindere indtil videre.

Se leaderboard for turneringen

Næste turnering afvikles mandag d. 2. februar, og billetten kan købes her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.