Vi er stolte af, at kunne annoncere at Sports-Gaming.dk kommer til at afvikle Fifa turneringer i hele landet når DBU’s VM Tour rammer de 9 største byer!

DBU VM Tour er en omrejsende fodboldkaravane, som i maj til juli besøger ni større danske byer og indbyder alle aldre til fodboldfest. På Touren har DU mulighed for at deltage i en masse sjove og spændende aktiviteter, oplevelser og konkurrencer sammen med dine venner og familie.

Deltag i gratis Fifa turneringer i alle byerne

Ud over VM i straffe, Street DM og en masse konkurrencer, så vil der også være et område hvor der kan spilles Fifa, og Sports-Gaming.dk kommer og afvikler en turnering i alle de 9 byer hvor karavanen kommer forbi. Turneringerne vil være GRATIS, og der er plads til 32 deltagere hvert sted som deltager i en knockout struktur. Til vinderne vil der være konsolspil, og samtidig lækre gaver fra EA Sports Danmark samt øvrige partnere på touren. Finalekampene i hver by vil blive spillet på storskærmen hvor der senere på dagen/aftenen vil blive vist VM kampe i samarbejde med TV2. Alle vinderne af de regionale turneringer kvalificeres automatisk til den store finale som foregår i Fælledparken i København d. 12. juli. Vinderne skal selv sørge for transporten til turneringen, men der vil være lækre præmier på spil – bl.a. en Playstation 4 konsol til vinderen! Reserver din gratis plads herunder, og sørg så for at melde din ankomst senest 15 minutter før turneringsstart – sker det ikke vil pladsen blive givet videre til folk på ventelisten. Er der spørgsmål til turneringen, eller bliver du forhindret i at deltage, så tag endelig kontakt!

Dato & tid By Sted Pladsreservation
28. maj kl. 16.00 – 19.00 København Fælledparken Reserver plads
31. maj kl. 11.00 – 14.00 Esbjerg Torvet Reserver plads
12. juni kl. 16.00 – 19.00 Odense Flakhaven Reserver plads
19. juni kl. 14.30 – 17.00 Helsingør Axeltorv Reserver plads
21. juni kl. 11.00 – 14.00 Køge Torvet Reserver plads
25. juni kl. 14.30 – 17.00 Horsens Rådhustorvet Reserver plads
28. juni kl. 11.00 – 14.00 Herning Torvet Reserver plads
30. juni kl. 14.30 – 17.00 Aalborg Jomfru Ane Parken v. Havnen Reserver plads
5. juli kl. 11.00 – 14.00 Aarhus Store Torv Reserver plads
11. juli kl. 14.00 – 18.00 København Fælledparken Reserver plads
12. juli kl. 14.00 – 18.00 København Fælledparken (finale) Kun for kvalificerede

Mere info om DBU VM Tour (fra deres egen hjemmeside) DBU VM Tour byder i 2014 på VM i Straffe for de voksne (16 år op opefter) og DBU Street DM for teenagerne (13-18 år), mens de de yngste kan prøve masser af gratis fodboldaktiviteter. Om aftenen vil der blive vist VM-kampe direkte fra Brasilien på storskærme, mens en særudstilling om dansk fodbolds historie i en ombygget skibscontainer vil markere DBU’s 125 års jubilæum. Du kan bl.a. fået taget et billede med vindertrofæet fra EM-miraklet i Sverige i 1992. Ni danske byer besøges i to dage på touren, før et brag af en finaleuge afslutter både touren og VM i Brasilien i Fælledparken den 8-13. juli. Udover VM i Straffe og DBU Street DM, er der på DBU VM Tour også masser af gratis fodboldaktiviteter for alle aldre:

  • Sæt den bedste dribletid på KIA’s Driblebane
  • Skyd hårdest i UNIBET og Sony’s Speed Cage
  • Test din tekniske kunnen i Coca Cola’s Panna Cage
  • Vis dine skills på SBS’ bordfodboldborde
  • Afprøv dine skudfærdigheder på UNO’s Sutuvæg
  • Test dine evner på DBU’s præcisionsmål
  • Slap af eller træn på UNO’s fitness-stationer
  • Deltag i konkurrencer og vind fede præmier

Det bliver et brag af en fodboldfest, som vi håber at se DIG til i 2014!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.