Fifa 15 nærmer sig med hastige skridt, og dermed følger der også en masse Fifa 15 release turneringer og heldigvis er Sports-Gaming.dk hyret til at afvikle en del af disse!

Fredag d. 26. september er det AC Horsens der, i samarbejde med EA Sports Danmark,  indbyder til en lille intim turnering hvor der, udover at dyste mod holdets spillere, er mulighed for at vinde nogle gode præmier. Turneringen kører fra kl. 15.00 – 18.00 i Hfs-Caféen, og Sports-Gaming.dk kommer og leverer udstyr i samarbejde med Komplett.dk og samtidig står vi for at styre turneringen.

Turneringen giver 12 gule fans en unik mulighed for at dyste mod den forsvarende mester Troels Kløve, der går benhårdt efter titlen for andet år i træk, samt Janus Drachmann, Frederik Rønnow og Frederik Helstrup, som også er med i turneringen. De placeres i hver sin pulje. Hvis der er stor interesse for at deltage, så kan turneringen udvides til seks puljer.

Hvis du har lyst til at være med i turneringen, skal du sende en mail til konkurrence@achorsens.dk med en begrundelse for, hvorfor netop du skal være med i turneringen. Du skal også huske at angive dit navn og din alder. Mailen skal sendes senest torsdag den 18. september, og de heldige turneringsdeltagere får direkte besked fredag den 19. september.

Læs mere om turneringen

Se med i de kommende dage hvor vi kan annoncere flere Fifa 15 turneringer.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.