Efter 4 spændende Champions League-kvartfinaler sukker mange nok efter mere fodbold, og giver sig hen til FIFA 15. Mange af dem slukker nok deres fodboldtørst med online-kampe, men andre har ikke nok i det, og må spille noget FUT. Spil med heltene fra Champions League-kvartfinalerne nu med de nye MOTM-kort!


Der har været utroligt mange MOTM-kort i år, i forhold til de førhenværende FIFA-år, hvor det hovedsageligt har været ved finaler, som har kunnet kaste et MOTM-kort af sig, men i år er der kommet mange flere med, og i går og i forgårs kom der 4 nye kort på banen. Sig pænt hej til Vidal, Oblak, Suárez & Quaresma!

Med fantastiske præstationer, hvor man blandt andet kunne opleve en genfundet L. Suárez lave 2 fantastiske mål, hvor D. Luiz måtte lide for hans genialiteter, mens vi i en anden kamp så en J. Oblak med nogle fantastiske redninger mod Real Madrid. Derudover så vi også en R. Quaresma med 2 mål i mod et stærkt Bayern München-mandskab, hvor han skabte en masse plads og gjorde det muligt for FC Porto at vinde. Slutteligt fik også A. Vidal en mulighed for at kaste mere opmærksomhed over ham, da han kunne dominere kampen mod AS Monaco, samt score kampens enlige mål.

Med de nye Champions League MOTM-kort, kan det måske også kaste et enkelt eller to Europa League MOTM-kort af sig senere i dag, når der bliver spillet. Hvis der gør, hvem tror du så får et?

Det er dog desværre for sent at få J. Oblak & A. Vidal i pakkerne nu, men det er stadig muligt at finde L. Suárez & R. Quaresma indtil klokken 01.00 i nat. Har du fået nogle af dem endnu, eller har du tænkt dig at jagte L. Suárez & R. Quaresma?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.