Årligt laver EA i samarbejde med deres community en samling af årets bedste spillere i deres Team Of The Season. Og det er nu blevet tid til dette års udgave.

I denne årlige udgave af sæsonens bedste hold fra hele verden kan man igen få lov til at få de bedste spillere i de bedste muligheder. Det hele bliver sparket i gang allerede på fredag, d. 29. april, hvor de(t) første hold udkommer. Hvis man skal følge EA’s plan fra sidste år, så vil de første hold være årets “mest konsistente” spillere. Det er alle de spillere, der ikke har fået en “In-Form” i årets løb, men stadig har præsteret og vist højt niveau. Et godt dansk bud på en spiller, der kan komme med på dette hold, er danske Kasper Schmeichel, der hele året har stået sublimt i målet for det måske-kommende mesterhold Leicester City, men aldrig har fået en In-Form. Holdet udkommer i en guld-, sølv- og bronzeudgave.

Men dette hold er naturligvis ikke det eneste, der udkommer. Der udkom sidste år alle disse hold:

– Most Consistent Bronze/Sølv/Guld

– Barclays Premier League

– La Liga

– Bundesliga

– Serie A

– Ligue 1

– Resten af England

– Latinamerika

– Benelux-landene

– Saudi-arabiske liga

– Amerikanske MLS

– Resten af verden

Og til sidst et “Best of the Best”-hold, hvor alle de bedste spillere på tværs af holdene blev samlet. Det er svært at sige, om EA gentager deres måde at gøre det på, eller om der bliver ændret i antallet af hold. Men en ting er sikkert – der kommer helt sikkert fantastiske spillere i packs i en lang periode!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.