Weekendens PriceRunner Cup var en god oplevelse for mange, og også Sørby eSport, som var til deres første event, havde en god og succesfuld dag.

Vi har taget en snak med bestyrelsesformanden i Sørby eSport, Martin Bødker Fritzen, omkring deres oplevelse og deres syn på fremtiden.

PriceRunner Cup var jeres første officielle turnering som Sørby eSport – hvordan gik det for jer?
“Ja, PriceRunner Cup, som i øvrigt var rigtig godt arrangeret og afviklet (bortset fra den alt for dyre kaffe), var vores første FIFA turnering, som Sørby eSport. Op til DSC02172PriceRunner Cup havde vi afholdt talent tests og prøvetræninger i Sørby eSport, for at finde de lokale spillere, som vi synes matchede vores værdier og visioner og samtidig havde lyst til at spille FIFA.

Hele teamet mødtes kl. 09.15 i Sørbyhallen og spiste morgenmad sammen, vi talte om spillernes forventninger til dagen, vores fokus og spillerne fik de nye spillertrøjer. Turneringen havde generelt et højt niveau, og mange af vores spillere var lidt ”star-struck”, over at kunne møde Agge, Bacha og de mange andre gode spillere.

Sørby eSport handler om: Læring, respekt og fællesskab – og det må vi sige at dagen havde.

Målet for dagen var at 4 ud af vores 7 spillere skulle vinde deres pulje og gå videre til næste gruppespil, og sådan set bare suge oplevelserne til sig og opleve, hvordan man reagerer når man pludselig sidder til en stor turnering med verdens bedste ved siden af sig. Det var læring nok til en start.
At 5 ud af vores 7 spillere gik videre til næste gruppespil, og Emil ”Røde” Frandsen, Mikkel ”Uglen” Henriksen, og Tamer ”Tamer” Tazer, endda gik videre fra anden gruppespil, var over al forventning. Her var kendte og prominente spillere blandt andet ikke kommet videre. Så vi var allerede stolte og glade!
I knockout kampene vandt ”Røde” over ”Luka”, og fik sin ende mod Rævehjorten (1-0). ”Røde” slog flot den svenske mester: ”Erikzzon” med 0-1, men fik sin ende mod DSC02176”Arrow”. Vores sidste spiller ”Tamer” slog ”Kern” med 2-1, og ”Optic Aksel” med 3-1, men fik sin ende mod ”Bacha”.

Alt i alt havde vi en fantastisk dag i Nykøbing! Sørby eSport handler om: Læring, respekt og fællesskab – og det må vi sige at dagen havde. Det var trætte spillere som Mark ”Kark” Kristensen og undertegnede havde med hjem.”

I havde en stor trup med – er det planen at det skal være denne trup fremover, eller vil der være en løbende udskiftning?
“Vores sigte med Sørby eSport er en FIFA afdeling som både huser elite og bredde – og også om 3 år – er bæredygtig og med en solid organisation. Hvordan truppen og formatet bliver, må fremtiden vise. I Nykøbing havde vi 7 spillere med; næste turnering er 2v2 Elgiganten Cup Ultimative i Sørbyhallen den. 7. maj, her må truppens størrelse afhænge af, hvem vi har til rådighed, og ikke mindst – hvem der har lyst til at spille.”

Hvordan ser fremtiden ellers ud for FIFA-afdelingen? Hvad er jeres målsætninger for de kommende turneringer?
“Fremtiden ser lys ud, vi arbejder vertikalt med en elitechef, træner og trup – og horisontalt med bredde trænere og trup. Lige nu stiller vi ikke op for at vinde, men for at skabe en masse erfaringer, ikke kun på spillersiden, men også i forhold til ledere, coaches, forældre-støtte, sponsorer og mange andre faktorer. Derfor er målsætningerne at lære en masse, gøre det med respekt for os selv, hinanden og eSport miljøet og skabe et stærkt fællesskab omkring FIFA divisionen, i Sørby eSport.”


Sørby eSport var et spændende bekendtskab til PriceRunner Cup med højt niveau, god stemning og et seriøst setup – det bliver spændende at følge dem det kommende stykke tid.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.