36 håbefulde deltagere var mødt op til bonusturneringen i Summer League 2014 – powered by Sports-Gaming.dk, og igen var der flere spændende navne på deltagerlisten. Hos FIFA Team Copenhagen var Lars ‘PrimeTurbo‘ Korreborg og Paw ‘Wap‘ Bertelsen mødt op for at kæmpe om yderligere point i toppen, hvor PrimeTurbo suverænt fører leaderboardet, mens Wap, inden dagens turnering, lå på 4. pladsen. 2. pladsen Danni ‘Elsker-fck‘ Jensen var ikke mødt op, mens 3. pladsen David ‘NoobkillerDavid‘ Nguyen dog var at finde i turneringen.

For David Nguyen blev det dog til en kort turnering. Han endte i en stærk pulje med Jesper ‘Muffersej‘ Laursen, Abdullah ‘MansourDK‘ Mansour, Badefar og Claes ‘CH66DK‘ Hansen, som for nylig blev en del af FIFA Team Fyn. Claes Hansen skuffede dog også med en 4.plads , mens Muffersej endte med at vinde gruppen med 10 point efterfulgt af MansourDK med 9 point. David Nguyen blev nr. 3, mens Badefar fik et enkelt point.

Wap gik gennem sin gruppe med maksimum point og en målscorer på 8-1, men løb ind i rutinerede Kenny ‘Ennyzor‘ Jensen, som vandt kampen 2-1 og dermed var i kvartfinalen, hvor Jacob Zohner blev endestationen. Dette var dog ikke den første overraskelser fra et noget ukendt blad. Han slog nemlig også MansourDK og skulle derfor møde PrimeTurbo, som havde overvundet Muffersej og AlexStaffe, i finalen.

Og finalen blev for alvor spændende! Med 3-3 i ordinær spilletid måtte en tæt kamp afgøres i Golden Goal, Jacob Zohner kunne trække sig ud med den sidste scoring, så kampen endte 4-3 – en kamp som PrimeTurbo efterfølgende var skuffet over:

Finalen var meget lige. Det var to meget forskellige spillestile, og jeg havde lidt svært ved at styre hans mange stikninger, hvor jeg i stedet prøver at spille en smule direkte til kanterne også ind i banen. Det var klogt spillet, men jeg havde en kæmpe chance for at lukke kampen. Min hjerne er dog gået på sommerferie, så jeg må nok vente til august med at komme op i gear igen. Defensiv har set meget skidt ud på det sidste, så den skal jeg arbejde op igen. Stort tillykke til Jacob Zohner med sejren“, udtalte PrimeTurbo lige efter finalen, før ordet gik til sejrherren, som dog ikke havde forventet at gå så lang:

Jeg havde sagt til mig selv, at målet var at gå videre fra gruppespillet, da jeg er ret ny herinde. Da jeg så kommer videre, føler jeg, at jeg spiller rigtig godt på dagen og tager en kamp ad kampen. I finalen mødte jeg PrimeTurbo, som er en super spiller, men jeg var i kontrol fra 2. halvlegs start og skulle have lukket den i ordinær spilletid. 2. pladsen på leaderboardet giver et ordentligt boost med selvtillid, så jeg håber selvfølgelig, at jeg kan spille en væsentlig rolle til den afsluttende turnering. Det kunne være rimelig stort at møde nogle af de bedste i turneringen.

Den eneste ændring i top 10 på leaderboardet er Jacob Zohners indtagelse af 2. pladsen. Dermed har PrimeTurbo et forspring på 37 point og ser ud til allerede at være sikret en plads i den afsluttende turnering, hvor præmierne er på spil.