Næste stop på DBU’s VM Tour var Aarhus, hvor der var lagt op til en god turnering, med omkring 16 deltagere.

Vinderen fra Aalborg, Jacob ’Kragefucz’ Kragelund var igen dukket op – måske for at få finpudset nogle taktikker frem til finale turneringen – sammen med nogle gæve FIFA drenge fra det nordjyske. Netop to af disse drenge viste sig også at være ganske gode spillere ved dagens turnering. Kragefucz lagde ud med en 1-0 sejr over kaladze18 i den første runde. Efterfølgende måtte han ud i to drabelige straffesparkskonkurrencer. Den første vinder han 6-5, men i semifinalen måtte han se sig slået, til en godt spillene Andreas ’AFA’ Fau Andersen, der lukke sit første mål ind mod Kragefucz i semifinalen. Aarhus

I den anden ende af turneringen viste David ’NooBKILLERdavid’ Nguyen sig at være en godt bud på en vinder. Efter en 4-2 sejr i straffe over den tredje Aalborg dreng kunne han spille sig videre til semifinalen, hvor han her skulle møde endnu en Aalborg dreng. Her var det Jens ’Gizkin’ Gaae der skulle krydse klinger med NooBKILLERdavid. I dette tætte opgør var det Gizkin der kunne trække sig ud som sejrsherre, og skulle nu møde Kragefucz overmand ved dagens turnering.

Bronzekampen stod altså mellem Aalborg vinderen Jacob ’Kragefucz’ Kragelund og David ’NooBKILLERdavid’ Nguyen. Kragefucz, der ikke havde noget at spille for, så ud til at tage lettere på kampen end NooBKILLERdavid hvilket betød, at NooBKILLERdavid hurtigt kom foran, og vandt kampen 3-0.

I finalen var det Gizkin der kom bedst fra start med en scoring til 1-0 halvvejs inde i første halvlege. AFA gav bestemt ikke op, og kunne også kæmpe sig frem til en udligning til 1-1. Derefter var det igen Grizkin der trak fra, henholdsvis med en scoring til 2-1 og dernæst til 3-1 og han kunne dermed lukke kampen. Gizkin kan altså gøre Kragefucz selskab ved finale turneringen i Fælledparken.

Stort tillykke til de 3 præmievindere og held og lykke til Jens ’Gizkin’ Gaae ved finale turneringen i fælledparken.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.