De første runder af landets største FIFA turnering er forbi, og vi er allerede blevet meget klogere på styrkeforholdet mellem de 16 klubber. Specielt en klub har vist en enorm styrke.

I optakten til denne runde et og to af eSuperligaen stillede vi skarpt på Helsingør. Vi stillede spørgsmålstegn om hvorvidt tilgangen af Fatih Üstün, ville være nok til at bringe Helsingør helt frem hvor det er sjovt, og det må man sige at det har været indtil videre. Helsingør går ud af de to første runder med en samlet målscore på 13-2 og en midlertidig føring.

Storklubberne

For at tage et kig på topholdene blev det i første runde til en yderst overraskende sejr til Lyngby over storholdet FCK. Lyngby debutanten ‘Mudi’ gik ud og leverede et sublimt resultat i form 2-2 med ‘Marcuzo‘, og ‘Aldin‘ gjorde efterfølgende arbejdet færdig på fornemmeste vis, og sikrede Lyngby alle 3 point.

Brøndby gjorde rent bord, og med 4-2 over Vejle og 2-1 over AGF ligner sidste års mestre et mandskab som igen i år kommer til at blande sig i topstriden.

Sidste års finalister fra Vejle ligger yderst overraskende inde med 0 point i de to første runder, hvilket er yderst overraskende, og så alligevel slet ikke. Vejle har mødt 2 af ligaens absolut bedste hold, og har med snævre nederlag måtte se sig slået. Men mon ikke Vejle drengene rejser sig, og kommer med hvor det er sjovt inden længe.

Randers kom sidste år sløjt fra start, men drengene i lyseblå har i denne udgave af eSuperligaen gjort rent bord i de to første kampe. Hver gang Randers spiller er det et festfyrværkeri uden lige, pga. fangruppen Farums Legender som til hver kamp møder talstærkt op, hvilket de to Randers spillere ‘HassanPlayer‘ og ‘Bacha‘ også har udtrykt deres begejstring for flere gange.

Stillingen

Stillingen efter de første runder ser altså således ud:

FCM ligner efter de to første runder altså et hold der skal ud og jagte point.

Ud fra stillingen her kan vi altså udlede at to hold yderst overraskende stadig ikke har samlet point. De to hold er AGF og Vejle, og som vi skrev tidligere, er der en oplagt grund til at Vejle mandskabet ikke har. AGF mandskabet er også tydeligvis svækket efter at superstjernen Fatih Üstün forlod klubben.

Husk at runde 3 og 4 kan ses på Dplay og Kanal 9 tirsdag og onsdag. Optakt følger naturligvis herfra.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.