Et splinternyt og banebrydende koncept kommer nu til EA Global Series. FIFA eNations Cup introduceres – et verdensmesterskab for FIFA-landshold.

For kort tid siden vandt det danske eLandshold den første skandinaviske venskabsturnering nogensinde, da Danmark stillede op med henholdsvis Frederik Fredberg og Daniel ‘Dingo’ Kristensen.

Nu kan der være endnu mere spændende at se frem til for de to eller eventuelle nye repræsentanter, som skulle vise sig at blive udtaget.

FIFA og EA er nemlig gået sammen om at lave en FIFA eNations Cup. FIFA eNations Cup bliver det indtil videre tætteste vi kommer på et verdensmesterskab for “eNationer”, det vil sige landshold fra samtlige af FIFAs fodboldforbund (CONCACAF, CONMEBOL, CAF, OFC, AFC og UEFA,) der repræsenteres af to spillere hver og skal dyste mod hinanden, som var det en fodboldslutrunde.

16 forskellige landshold bliver inviteret til eventet, der afholdes den 13.-14. april, og det vil derfor ikke være muligt at kvalificere sig i denne omgang.

FIFA eNations Cup går ind under kategorien “major” på EAs Global Series-skala, hvilket betyder, at der vil være 1.500 Global Series-point at hente og en tilsvarende stor præmiesum, der ligesom værtsnationen, formatet og de 16 inviterede eLandshold fortsat ikke er annonceret.

Dermed kan vi endnu ikke bekræfte, om Danmark har fået en plads i turneringen, men vi krydser naturligvis fingre for, at eLandsholdet er på gæstelisten, når den annonceres inden længe.

FIFA eNations Cup bliver dermed ét af de i alt tre events, som FIFA er med til at arrangere, sammen med det allerede afholdte FIFA eClub World Cup og naturligvis VM i FIFA også kendt som FIFA eWorld Cup i slutningen af august.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.