I fredags blev FIFA Turneringen til Copenhagen afholdt, og efterhånden som turneringen er kommet lidt på afstand, har vi fået chancen for at reflektere over begivenheden. Derfor har vi samlet flere reaktioner fra turneringen, og i første omgang har vi fået en snak med vinderen, Filiph ‘Skoldie‘ Sköld, som på sin vej til sejren slog både August ‘Agge‘ Rosemeier og Anders ‘Mrsuit‘ Bollerup, der begge deltager i sommerens FIWC i Rio.

Svenskeren var ude i flere tætte kampe, hvor specielt finalen blev til tre meget spændende opgør med en fantastisk stemning i hallen. Det var dog ikke en helt ukendt vinder, da Skoldie ligger i top 10 i Sverige og fik pæne ord med på vejen fra Agges forudsigelser før turneringen, hvor han blev beskrevet som en, der sagtens kunne lave ravage i København. Vi har taget en snak med den sympatiske vinder:

 

Hvor tilfreds er du med sejren i Copenhagen Games?

Jeg er meget glad for sejren. Min sejr over Agge er en stor bedrift for mig, da han ikke har tabt en dansk turnering siden 2013, og samtidig er det også en stor præstation, fordi det beviser, at jeg hører til i toppen i Sverige.

Og hvad med finalen? Hvordan oplevede du de tre meget tætte kampe?

Finalen var hård, da MrSuit er en dygtig spiller med  en anden strategi end mange andre spillere, men i sidste kamp vidste jeg, hvordan jeg skulle spille mod ham og endda bruge mit trumfkort, Mesut Özil, i en 4-1-2-1-2 formation, hvilket gav mig en 5-2 sejr.

Hvordan oplevede du selve stemningen i hallen?

Der var en god stemning i hallen. Mange holdt jo med MrSuit og Agge i vores kampe, men det er forståeligt, da vi altid har haft en rivalisering mellem Sverige og Danmark. Dog er jeg glad for, at min svenske ven, Svardz (kvartfinalist i turneringen), blev og støttede mig i finalen

Kan vi forvente at se dig til flere danske events i fremtiden, hvis præmierne, stemningen og det hele er fristende? Hvad med f.eks. Aalborg Open?

Jeg flytter med 90% sikkerhed til USA i august, så måske hvis der bliver et event inden august. Danske events er forskellige fra svenske, men det var en fantastisk oplevelse. Hvis jeg havde haft en sponsor, som betalte alle mine rejser, så havde jeg uden tvivl taget til Aalborg Open. Men hvis alt falder sammen på den rigtige måde, så kan se sagtens ske, da jeg bor i Malmö, som er meget tæt på Danmark. Så det kan sagtens være, at jeg deltager.

 

Herfra skal der lyde et stort tillykke til Skoldie og forhåbentlig på gensyn til flere danske events. Glæd jer til flere reaktioner på Copenhagen Games senere.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.