Hvem kommer til at gå hele vejen, når vi løfter sløret op for Aalborg Open på lørdag? Danske Spil har nu frigivet et vinderspil på turneringen – læs mere her.

Bliver det formstærke Alen ‘Arrow’ Barakovic, svenske FUT Champions-stjerne Simon ‘Zimme’ Nystedt eller en helt tredje, der snupper sejren på lørdag i Aalborg Open?

En ting er sikkert – der er mange om buddet. Men har du derimod en favorit til titlen, giver Danske Spil dig nu muligheden for at smide penge på spilleren.

Læs mere om Aalborg Open og find billetter her

Frem til lørdagens store FIFA-turnering, som er første destination på Elgiganten FIFA Tour, kan du sætte dine penge på, hvem der går hen og vinder turneringen.

Mohamad Al-Bacha, der løfter FIWC-trofæet i New York tilbage i marts 2016.

Storfavorit er Wicked Gamings ‘Arrow’, som trods sin favoritrolle kaster hele odds 4,00 af sig. Ønsker du i stedet at smide penge på nogle af forfølgerne til titlen – heriblandt verdensmester Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha, den danske FUT-konge Daniel ‘Dingo’ Kristensen og ikke mindst Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg – vil du få pengene minimum syv gange retur, som det ser ud lige nu.

Listen er endelang – og med 25 spillere at oddse på er der i hvert fald rig mulighed for at udvælge lige netop sin favorit. Er du i tvivl om, hvilke FIFA-spillere der er i bedst form lige pt. osv., kan du også evt. kigge rundt her på siden, hvor vi dagligt følger den danske FIFA-scene tæt. Tryk her for at få vist den danske FIFA-rangliste.

Alle odds kan findes lige her.

Læs også: Folkets favorit: Kan han gøre det igen?

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.