Vi rykker nu videre i optakten til Aalborg Open, hvor vi i dag kigger nærmere på Wicked Gamings Alen ‘Arrow’ Barakovic’ chancer for at repetere sin præstation til Danske Bank FIFA Cup.

På vores Facebook-side kørte vi lørdag en bruger-afstemning omkring, hvem vores følgere spåede ville gå hele vejen til Aalborg Open nu på lørdag.

Læs mere og find billetter her

Her var det altså formstærke Alen ‘Arrow’ Barakovic fra Wicked Gaming, der løb med flest stemmer.

Arrow løb med sejren til Danske Bank FIFA Cup i slutningen af februar.

Med sin sejr til Danske Bank FIFA Cup samt utallige af sejre til Dan’s Poolhall Series, har han i den grad også formået at gøre indtryk på det seneste, og trods en alder på blot 14 år, må den unge Wicked-spiller alligevel betegnes som en af de største favoritter til at hive en sejr i land til lørdagens store turnering.

Jeg føler mig klar til tuneringen, og jeg spiller virkelig godt for tiden,” fortæller hovedpersonen selv om Aalborg Open og uddyber.

Det bliver en turnering med mange gode spiller, og det bliver derfor en tunering, hvor man skal spille på et højt niveau. Jeg tager én kamp af gangen, og håber på det bedste.

Jeg har ikke trænet særlig meget op til turneringen, men har dog spillet lidt Weekend League osv.,” lyder de sidste ord fra Arrow, som tror på, at det enten bliver Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg, svenske Simon ‘Zimme’ Nystedt eller Daniel ‘Dingo’ Kristensen, som løber med sejren og de 12.500 danske kroner.

Og netop nævnte Lars Korreborg har også et bud på, hvorfor Arrow sagtens kunne gå hele vejen.

Lars Korreborg og Alen Barakovic til Danske Bank FIFA Cup.

Arrow spiller uden driblinger og med gode, uforudsete afleveringer, hvilket alle FUT Champions-spillere har vist sig at have svært ved, da de fleste i det gamemode spiller på en bestemt måde. Og det gør, at han kan overraske selv den bedste, hvilket vi så sidst (til Danske Bank FIFA Cup, red.), og derfor har han en god chance,” siger Arrows holdkammerat, der tilbage i sommeren 2016 opdagede Arrows FIFA-talent og siden har været med til at udvikle ham.

Men hvad taler så imod, at den unge Wicked-spiller kommer til at gøre det lige så godt som sidst?

“Arrow er ikke så gammel – så erfaring taler imod. Jeg vil ikke tale om hans udfordringer, da vi holder dem tæt, men hvis man vil stoppe ham, så skal man være klar og oppe på dupperne. Jeg vil i hvert fald nødig møde ham på en god dag,” forklarer Lars Korreborg til slut.

Det bliver interessant at se, om Alen Barakovic kan holde sin gode form, når FIFA-turneringen, Aalborg Open, på lørdag skal afvikles. Har du endnu ikke sikret din billet, kan du læse meget mere samt finde billetter lige her.

Læs også: Højfeldt: Jeg tror selvfølgelig på en sejr til holdet i Elgiganten FIFA Tour

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *