Langfredag dannede Øksnehallen rammerne for den traditionsrige FIFA-turnering til Copenhagen Games, og turneringen havde det stærkeste deltagerfelt set længe i Danmark.

Red Bull / Daniel Urhøj

Alle fra top 15 på den danske rangliste var tilmeldt turneringen, men det var ikke kun danske top-spillere der var mødt op – også hele den svenske elite sammen med gode spillere fra Finland, Tyrkiet og Rusland havde fundet vej til det København. Turneringen blev afholdt i samarbejde med Elgiganten og de øvrige partnere på Elgiganten FIFA Tour (PlayStation, Razer, eOddset og Red Bull), og både spillere, tilskuere og sponsorer var vidne til en velspillet turnering med høj international klasse.

Red Bull / Daniel Urhøj

Turneringens to største favoritter i Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg og August ‘Agge’ Rosenmeier skulle løbe ind i hinanden allerede i 1/8-finalen, og her blev det PSG eSport spilleren der kunne tage en smal 1-0 sejr. I kvartfinalen stod Agge overfor den tidligere FIWC deltager og nuværende OB-spiller Lasse ‘Kongen’ Bækkelund, og her blev fynboens kynisme udslaggivende da han slog den tidligere verdensmester 5-3 – et imponerende resultat.

I den første semifinale vandt Wicked Gaming spilleren Mikkel ‘RæveHjorten’ Bach en sikker sejr på hele 4-1 over Marienlyst eSport spilleren Frederik ‘Fredberg’ Fredberg, og i den anden semifinale kunne Lasse Bækkelund tage en snæver 2-1 sejr over den svensk top-spiller Simon ‘Zimme’ Nystedt som især har gjort sig bemærket i FUT Champions.

Copyright: Red Bull / Daniel Urhøj

Finalen skulle derfor stå imellem en af de mest garvede spillere på den danske FIFA-scene i Lasse Bækkelund, og så en af de helt unge spillere i Mikkel Hjorth Bach. Kampen blev ikke den mest underholdende i turneringen, men alligevel en af de mest velspillede hvor begge parter spillede en god og solid kamp. Dog formåede Rævehjorten at styre Manchester Uniteds midtbane godt og dermed blev Kongen holdt fra fadet, og da Zlatan kunne sætte et flot langskud ind i krogen, så blev kampen afgjort på denne måde – en flot 1-0 sejr til unge Mikkel Hjorth Bach.

Tak for en fed turnering til alle spillere, tilskuere og sponsorer!

  1. plads: Mikkel Hjorth Bach – 13.000 kr. + adgang til Elgiganten FIFA Grand Slam
  2. plads: Lasse Bækkelund – 5.000 kr.
  3. plads: Frederik Fredberg – 2.000 kr.
  4. plads: Simon Nystedt

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.