Tiden er nu kommet til den mand, som vi tror tager DM titlen i år. Her er der selvfølgelig tale om den 3 dobbelte danmarksmester, August ‘Agge’ Rosenmeier. Agge har vundet DM både i både FIFA 12 og 13, og i FIFA 13 blev han også danmarksmester i 2v2 sammen med Dennis ‘Norden’ Nordenbøl. Udover det har han vundet danske events som Copenhagen Games 2013, Aalborg Open 2014 og nordisk mester. Agge har også været til FIWC 3 gange, og til sommerens VM i Rio gik Agge hele vejen og blev verdensmester. Hans seneste bedrift er en 3. plads til Gfinity.
Agge ligger selvfølgelig også nummer 1 på vores rangliste, hvor han fører med over 10.000 point til nummer 2.

Vil du læse om gårsdagens seed 2, så klik her.

Agge DM

Vi har snakket med August om hans forventninger til dette års danmarksmesterskab.

Hej August. Du kommer som dobbelt danmarksmester, samt forsvarende verdensmester. Hvad forventer du af dig selv til dette års DM?

– “Hey, Jeg tror det er åbenlyst at jeg bør gå efter sejren. Jeg håber jeg kan vinde for 3 gang, men det ved vi alle sammen bliver en udfordring der kræver ekstremt meget held og dygtighed – Det bliver spændende at se om jeg kan løse opgaverne og klare presset.”

Hvordan har du tænkt dig at forberede dig før turneringen, og er det noget du allerede er begyndt på nu?

– “Jeg er ikke startet sådan rigtig op endnu. Det bliver et par dage før med noget offline træning tror jeg – dvs. at jeg gør som jeg plejer og holde fast i de rammer. Det har trods alt båret frugt indtil nu!”

Hvad er dit personlige bud på en top 3, og hvorfor tror du, at lige præcis de 3 kommer til at klare sig godt?

– “1. Lars Korreborg – har vist han præstere i de største danske turneringer, og virker ret solid på Next Gen – dog må vi se om han kan håndtere presset, da det er relativt nyt for ham. 2. Mathias Iversen – Nogenlunde samme som Lars, med en god form inden for Next gen – Dog har han været svingende på det seneste og han får brug for at være ved sit topniveau til DM for at vinde. 3. Daniel Barnewitz – De er alle 3 lige store favoritter i min optik, og har de samme chancer. Barne har nået top 8 og top 4 de seneste 2 år, hvor jeg har været den eneste der har været i stand til at stoppe ham, og hvem ved? måske er 3 gang lykkens gang for ham. En joker jeg ser er ham Kragen(husker ikke navnet helt korrekt) fra Aalborg, som gjorde et godt indtryk på mig i vores kamp til Aalborg Open – Dog er der langt fra at vinde små lokale turneringer til at tage det sidste skridt, men hvem ved. Han spillede jo en fin omgang FIFA.”

Hvem tror du overrasker i år og hvem tror du kommer til at skuffe?

– “Jeg tror Kragefusk kan overraske, også tror jeg også Lasse Bækkelund når langt, men nu om dage vil jeg ikke kalde det en decideret overaskelse hvis han når langt. Skuffelse – uha det ved jeg ikke. Den eneste der reelt kan skuffe vildt er mig selv Så jeg tager det kedelige svar og siger Kode-Ole skuffer.”

Det bliver spændende, at se om August kan tage danmarksmester titlen for 3. år i træk.

Følg turneringen i morgen her på Sports-Gaming.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.