Hvert FIFA-år ændres målmandens placering og tilmed måden, man bør afslutte sit angreb på. Her er guiden til, hvordan du kan maksimere dine chancer for at score på dine afslutninger i FIFA 17.

År for år sker der ændringer i FIFA og dets gameplay – dette gælder selvfølgelig også for spillets skud og andre afslutningsmuligheder. I denne FIFA-udgave er der kommet en ny, effektiv måde at gøre det på, og den må man sige, de professionelle FIFA-spillere har taget til sig med åbne arme.

Men hvilken afslutningsmetode er så den mest effektive i FIFA 17? Spørger man stort set samtlige professionelle FIFA-spillere, er der kun ét svar her – det såkaldte ‘Driven Shot’, som vel og mærke har debut-år dette år i verdens mest populære sportsspil.

Driven Shot er tilsyneladende måden, du gør det på i årets FIFA-udgave. Måden, du afslutter dine angreb med stil på. Måden, der kan forbipassere keeperen i langt de fleste situationer.

Hvordan udføres dette så? Det kræver sådan set ikke andet end ét enkelt tryk mere på skud-knappen end ved det normale. Første tryk på knappen vil her være det vigtige. Det er her du først og fremmest vælger, hvor meget kraft skuddet skal have. Når du føler, du har holdt knappen nede i lang nok tid, slipper du og trykker så for anden gang på knappen for at udløse afslutningen.

Situationer man derimod skal søge andre muligheder i, er ved afslutningsmuligheder udenfor modstanderfeltets streger. Hvorimod målmanden i spillet ofte har det svært – og til tider umuligt – ved at redde bolden inde i feltet, har han det altså straks meget lettere ved at reagere ved langskud.

EA Sports FIFA giver dig her en simpel tutorial:

(Artiklen fortsætter under videoen)

Hvilke FIFA-spillere kan så bekræfte, hvor godt det her skud egentlig er, spørger du så? Det kan den dobbelte verdensmester og nuværende Paris Saint Germain-spiller, August ‘Agge’ Rosenmeier, for eksempel. Den danske FIFA-stjerne fremviser nu på sin YouTube-kanal, hvordan han gør brug af dette effektive skud, som ifølge ham går ind i hvert fald otte ud af ti gange.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Agge er dog ikke den eneste. FIFA-eksperter som Ovidiu ‘Ovvy’ Patrascu, Mike ‘DirtyMike’ LaBelle og ikke mindst Krasimir ‘Krasi’ Ivanov har alle sammen tidligere hævdet det samme i videoer på deres respektive kanaler.

Når det så er sagt, er der naturligvis også mange andre måder at snyde målmanden på. Sidstenævnte Krasi ovenfor giver her sine bud på alternative måder:

Læs også: FIFA 17: Top 10 bedste højre backs i FIFA Ultimate Team

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *