Møder man Neymar, Cristiano Ronaldo eller nogle af de andre verdensklasse venstre fløje i FIFA Ultimate Team, er det vigtigt at have et godt modsvar. I denne guide giver vi jer vores bud på de bedste ti højre backs i spillet.

Når langt de fleste FIFA Ultimate Team-spillere bygger nye hold op, er det ikke særlig tit, at en position som højre back vil være den position, der bliver vægtet højest. Man vil da langt hellere fokusere på alle de mange gode offensive brikker, som også skal udfyldes.

Men medmindre man ikke har noget imod at se modstanderens hurtige venstre fløj spæne forbi på højre siden, så ville det nok være en meget smart idé, hvis man nøje overvejer, hvilken højre back, der i stedet kunne have sat en stopper for modstanderens mange gennembrud via kanten.

I denne guide giver vi jer vores bud på, hvilke højre backs (speciel-kort udelukket), der er spillets absolut bedste.

10: De Marcos – Athletic Club de Bilbao

Bilbaos De Marcos er én spiller, man kan sætte spørgsmålstegn ved om overhovedet fortjener en plads her. Med ‘High/Medium’ i workrates og tilmed ingen ekstraordinære offensive stats er der ikke meget komme efter her. Men de forholdsvis stabile stats stort set hele vejen rundt og nævneværdige 88 i pace gør sig altså godt for den 27-årige spanier, der naturligvis ville blive savnet på listen, hvis han var blevet gået udenom.

9: Nathaniel Clyne – Liverpool F.C.

Premier League er fyldt til bristepunktet med gode spillervalgsmuligheder. Det ses også på denne liste, hvor Liverpools Nathaniel Clyne er havnet til trods for ikke at være den mest lovende af dem. Mest overbevisende stat må siges at være hele 86 i glidende tacklinger stærkt fulgt op af 83 i stående tacklinger, 80 i opdækning og indlæg og sidst men ikke mindst fornem sprintstyrke. Minusser er helt klart spillerens højde på 175 cm samt dårlig fysisk og hovedstød, som alt sammen gør, at modstanderen ville vinde godt og vel hvert et målspark, såfremt den bliver sparket ud til venstre fløjen.

8: Alessandro Florenzi – AS Roma

Der er mange om buddet i forhold til spillere, der ligesom Alessandro Florenzi kunne have sneget sig med på denne ottendeplads. Heriblandt gode spillere som for eksempel Juanfran, Ignazio Abate og naturligvis de overstående – men Roma-backen vinder altså på ét, meget vigtigt punkt – det offensive spil. Det kan ofte være svært at kombinere sig igennem, når man spiller inde på midten, og her kan det derfor være vigtigt at have en back, som kan være med til at bygge spillet op og måske endda slå det afsluttende indlæg.

7: Philipp Lahm – Bayern München

Han er godt nok på papiret spillets bedste med hele 88 i overall rating, men her skal man altså passe på. For i FIFA 17 er især hurtighed og styrke nogle kritiske succesfaktorer. Denne kombination besidder Bayerns rutinerede forsvarsspiller på ingen måde. 87 og 95 i henholdsvis stående- og glidende tackling krydret med tyskerens stærke opdækning taler dog for sig selv. Lahm har bestemt fortjent en plads på listen. Han ville derimod kunne klæde en defensiv midtbane meget fint med eksempelvis sine 86 i afleveringer.

6: Danilo – Real Madrid C.F.

Danilo er uden tvivl den med de mest ensartede stats. Nærmest samtlige af dem ligger et sted mellem 70 og 80, og af den grund kan vi sagtens tillade os at kalde Real-spilleren det mest stabile kort i La Liga Santander. Havde spillerens hurtighed ligget i slutningen af 80’erne eller starten af 90’erne, havde dette kort med sikkerhed blandet sig helt i toppen af listen. Men kan det faktum, at han ikke er ekstraordinær god i nogle af de seks stats på kortet mon godt koste ham populariteten blandt FUT-forbrugerne?

5: Dani Alves – Juventus F.C.

Brasilianske Dani Alves er en fryd for det offensive spil, men har selvfølgelig en række mangler rent defensivt. En højde på blot 172 centimeter er en af dem. En anden er sølle 57 i styrke. Beslutter man sig dog for at lave et Italiensk hold, er det svært at se, hvordan man skulle undgå at vælge denne hurtige- og driblestærke back, der vel kun har Lichtsteiner, Florenzi og Abate som nærmeste forfølgere.

4: Antonio Valencia – Manchester United

De fire sidste spillere på denne top 10 har været tæt på umulig at vælge mellem. Det skal naturligvis her være op til FUT-spilleren selv at teste dem af i kampe og se, hvem der passer bedst til deres spillestil. Antonio Valencia er en spiller i verdensklasse, som dog har visse ulemper ved sig. Blandt andet sin blot ene stjerne på svagfods-skalaen samt sine høje offensive workrates, der kan forhindre spilleren i at deltage i det defensive spil somme tider. Men igen, så kunne han bestemt placeres længere oppe – især hvis man er trofast supporter af The Devils.

3: Héctor Bellerín – Arsenal F.C.

Om man vælger Arsenals Hector Bellerin eller Antonio Valencia handler udelukkende om smag og behag. Men vi kan godt love jer for, at man med spanieren har en ekstra farlig dybdeboldsmulighed, såfremt man under taktikker beder ham om ’altid at overlappe’. 9 ud af 10 gange løber han også bolden op og kan komme heraf komme frem til farlige indlæg enten høje eller flade. Selvfølgelig vil de mindre lovende defensive stats minimere den overordnede bedømmelse, men skulle han blive sat af, af den direkte modstander, ville han hurtigt kunne genfinde sin position.

2: Serge Aurier – Paris Saint Germain

PSGs Serge Aurier er vel det, vi kalder for et ’beast’. Ivorianeren kan prale af tal som 85 i hurtighed, 84 i styrke, 82 i stående tackling og ikke mindst hele 93 i spring. Til trods for flere gange at have vist fantastiske offensive aktioner i især Champions League, har hans kort i spillet ikke lige frem noget at råbe hurra over. Ringe er de dog ikke, og de 76 i dribling bliver pludselig også til meget mere, når modstander dårligt kan komme ind på kroppen af ham uden at blive skubbet væk.

1: Kyle Walker – Tottenham Hotspurs

Spillets bedste højre back er Kyle Walker. Spurs-backen har haft en suverænt år i Premier League – det er trods alt intet sammenlignet med de evner, han besidder i FIFA 17. Spillemæssig minder dette kort forbavselig meget om listens nummer to og 4. Forskellen ligger dog i englænderens hurtighed på hele 90. Selvom Aurier på kortet kan prale over at være mere fysisk stærk, virker dette derimod ikke til at være et problem hos Walker, der til tider kan være umulig at komme udenom i direkte mand-til-mand-situationer. Kan man nikke genkendende ja til, at denne højre back er spillets bedste, har han herudover også et endnu vildere kort i form af sin inform, som ligger på 84 i rating med langt bedre stats hele vejen rundt.

Det var hermed hele listen fuldført – hvilken position skal vi bedømme næste gang?

Læs også: Waoo FIFA Liga: Hvem kommer til at kæmpe med om titlen?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *