På en overskyet torsdag var forventningsfulde deltagere mødt op på Axeltorvet i Helsingør for at kæmpe om pladsen i finaleturneringen til DBU VM Tour. Det var dog ikke et helt ufarligt felt, som var til stedet den eftermiddag, da både FIFA Team Midtjyllands Philip ’PhilipLW’ Warburg, Abdullah ’Mansour’ Mansour og Ali Khattab fra FIFA Team Nordsjælland samt Mohammed ’LaMansour’ Mansour. Dermed var der lagt op til flere spændende kampe i løbet af dagen, mens humøret også var højt fra turneringens begyndelse.

IMG_0418

 

Favoritterne kom alle godt fra start. Ali Khattab vandt første kamp med hele 4-0 og spillet så virkelig ud til at flyde. Samtidig vandt begge Mansour-brødre 2-1 og PhilipLW vandt med 1-0 i sin kamp. Der skete dog allerede noget overraskende i kvartfinalen, hvor Ali Khattab skulle op mod Mathias ’TheKing’ Hansen, og her måtte vinderen af TakeMyHand turneringen se sig blæst ud af banen med hele 5-0. TheKing skulle vise sig at gå hele vejen til finalen, da han også slog LaMansour i semifinalen og skulle dermed op mod PhilipLW, der slog Mansour ud af kvartfinalen efter Golden Goal og Thuesen17 med 4-0 i semifinalen.

 

 

 

Dermed var der lagt op til en kamp mellem to stærkt spillende deltagere, og på storskærmen kunne man opleve en PhilipLW, der var sin modstander overlegen og afgjorde tidligt kampen, som sluttede 3-0. tredjepladsen gik til Mohammed ’LaMansour’ Mansour

Stort tillykke til dagens top 3!

Læs mere om DBU VM Tour her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.