dbutour
DBU VM Tour er en omrejsende fodboldkaravane, som i maj til juli besøger ni større danske byer og indbyder alle aldre til fodboldfest.

På Touren har DU mulighed for at deltage i en masse sjove og spændende aktiviteter, oplevelser og konkurrencer sammen med dine venner og familie.

Deltag i gratis Fifa turneringer i alle byerne

Ud over VM i straffe, Street DM og en masse konkurrencer, så vil der også være et område hvor der kan spilles Fifa, og Sports-Gaming.dk kommer og afvikler en turnering i alle de 9 byer hvor karavanen kommer forbi.

Fifa World Cup på PS3

Turneringerne vil være GRATIS, og der er plads til 32 deltagere hvert sted som deltager i en knockout struktur. Til vinderne vil der være konsolspil, og samtidig lækre gaver fra EA Sports Danmark samt øvrige partnere på touren. Finalekampene i hver by vil blive spillet på storskærmen hvor der senere på dagen/aftenen vil blive vist VM kampe i samarbejde med TV2.

Alle vinderne af de regionale turneringer kvalificeres automatisk til den store finale som foregår i Fælledparken i København d. 13. juli. Vinderne skal selv sørge for transporten til turneringen, men der vil være lækre præmier på spil – bl.a. en Playstation 4 konsol til vinderen!

Reserver din gratis plads herunder, og sørg så for at melde din ankomst senest 15 minutter før turneringsstart – sker det ikke vil pladsen blive givet videre til folk på ventelisten. Er der spørgsmål til turneringen, eller bliver du forhindret i at deltage, så tag endelig kontakt!

 

Dato & tid By Sted Pladsreservation
30. juni kl. 14.30 – 17.00 Aalborg Jomfru Ane Parken v. Havnen Udsolgt, men evt. mulighed for plads ved fremmøde
5. juli kl. 11.00 – 14.00 Aarhus Store Torv Udsolgt, men evt. mulighed for plads ved fremmøde
12. juli kl. 13.00 – 18.00 København Fælledparken Udsolgt, men evt. mulighed for plads ved fremmøde
13. juli kl. 13.00 – 17.00 København Fælledparken (finale) Kun for kvalificerede

 

Mere info om DBU VM Tour (fra deres egen hjemmeside)

DBU VM Tour byder i 2014 på VM i Straffe for de voksne (16 år op opefter) og DBU Street DM for teenagerne (13-18 år), mens de de yngste kan prøve masser af gratis fodboldaktiviteter.

Om aftenen vil der blive vist VM-kampe direkte fra Brasilien på storskærme, mens en særudstilling om dansk fodbolds historie i en ombygget skibscontainer vil markere DBU’s 125 års jubilæum. Du kan bl.a. fået taget et billede med vindertrofæet fra EM-miraklet i Sverige i 1992.

Ni danske byer besøges i to dage på touren, før et brag af en finaleuge afslutter både touren og VM i Brasilien i Fælledparken den 8-13. juli.
Udover VM i Straffe og DBU Street DM, er der på DBU VM Tour også masser af gratis fodboldaktiviteter for alle aldre:

  • Sæt den bedste dribletid på KIA’s Driblebane
  • Skyd hårdest i UNIBET og Sony’s Speed Cage
  • Test din tekniske kunnen i Coca Cola’s Panna Cage
  • Vis dine skills på SBS’ bordfodboldborde
  • Afprøv dine skudfærdigheder på UNO’s Sutuvæg
  • Test dine evner på DBU’s præcisionsmål
  • Slap af eller træn på UNO’s fitness-stationer
  • Deltag i konkurrencer og vind fede præmier

Det bliver et brag af en fodboldfest, som vi håber at se DIG til i 2014!