Selvom kun 11 deltagere mødte op til FIFA turneringen på DBU VM Tour i Køge, var det ikke dårlige modstandere, som fandt vej til Coca Cola teltet, hvor turneringen blev holdt. Den nyslåede FIFA Team Nordsjælland spiller, Ali Khattab, var for tredje gang dukket op for at kæmpe om en plads i finalen 12. juli, mens også hans holdkammerat Lasse ‘Insane‘ Sørensen var at finde i turneringen. Adel ‘Adellovich‘ Daher og Lars ‘PrimeTurbo‘ Korreborg havde også taget turen til Køge.

IMG_0430Tredje gang skulle dog ikke være lykkens gang for Ali Khattab, som allerede i første runde stødte ind i Adellovich, der vandt 2-0. Adellovich viste senere igen god form i semifinalen, hvor han, over to kampe, vandt på reglen om udebanemål over Insane, der havde nået semifinalen efter en sejr på 1-0 i kvartfinalen. Dermed var Adel klar til finalen og skulle her møde vinderen af den anden semifinale, som stod mellem AntonTimmer, der vandt 2-0 i sin kvartfinale, og Lars ‘PrimeTurbo‘ Korreborg, der også  havde 2-0 i bagagen. Over to kampe var der dog ingen tvivl, og allerede i første kamp havde PrimeTurbo lukket og slukket for duellen som samlet endte 8-2. Finalen, som var BO3, blev spillet på storskærmen på torvet i Køge, og der var stor opmærksomhed på kampen fra en masse tilskuere. De kunne se to topspillere, der pressede hinanden til det yderste og virkelig viste, at turneringen havde fået de rette finalister. Første kamp endte 3-2 til PrimeTurbo, mens han kom foran 4-2 og måtte kæmpe for livet i anden kamp, hvor Adellovich derefter reducerede og lagde et massivt pres. Han kunne dog stå imod og hentede derfor den samlede sejr, som sikrer ham en plads i finalen i Fælledparken 12 juli. 3. pladsen gik til Insane efter en sikker sejr over AntonTimmer, som i dag var til sin første offline turnering – en turnering, som han kan se tilbage på med stolthed.

PrimeTurbo er den femte ud af ti spillere, som nu kan kigge frem mod finalen. De fire andre er Jesper ‘Pilm‘ Prang (Fælledparken), Christian ‘Chanaka‘ Bruun (Esbjerg), Lasse ‘LasseBaekkelund‘ Bækkelund (Odense) og Philip ‘PhilipLW‘ Warburg, som vandt torsdagens turnering i Helsingør. De sidste 5 finalister vil blive fundet i Horsens, Herning, Aalborg, Aarhus og endnu en gang i Fælledparken. Du kan se planen turneringsplanen her.

 

IMG_0433

Top tre i dagens turnering. Fra venstre: Adellovich, PrimeTurbo og Insane

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.