Som vi beskrev i sidste uge, så kommer vi til at afholde både en FUT Live og en H2H Live i Tylstrup Esport Center lørdag d. 24. august – nu er vi klar med tilmeldingen til FUT Live!

FUT Live 2019
Lørdag d. 24. august kl. 12.00 – 19.00
10.000 kr. i pengepræmie

FUT Live 2019 afvikles i det populære spilmode FIFA Ultimate Team på Playstation 4-konsoller.  Der er plads til 32 deltagere i turneringen og disse findes blandt andet ud fra følgende kriterier: Resultater i FUT og Weekend League samt Pro Points – derudover forbeholder vi os retten til at uddele wild cards.

Alle interesserede kan tilmelde sig og udfylde de forskellige punkter i tilmeldingsformularen inden d. 21/7 kl. 20.00 – herefter gennemgår vi alle ansøgninger og vælger 32 spillere der skal deltage i turneringen. Det koster 200 kr. + gebyr at tilmelde sig, men vælges man ikke til turneringen, får mange pengene retur inden 28/7. I prisen er der inkluderet pizza til frokost samt sodavand dertil.

Er der ikke udsolgt når vi når til den 23/7, så holdes billetsalget åbent, og alle som har tilmeldt sig inden da, er automatisk med i turneringen.

Alle deltagere skal medbringe deres egen PlayStation 4 konsol (+ controller) med deres FUT hold på, men vi stiller skærme og kabler til rådighed. Vi har 16 spilstationer, så der er 2 spillere om hver station og der kan derfor ikke spilles imellem turneringskampe. Det er kun tilladt at spille fra sin egen konto, og lånespillere samt attribute cards er ikke tilladt.

Hvis du ikke kan medbringe din egen PlayStation 4 konsol, så kan du leje af os – muligheden findes under tilmeldingen. Du skal dog sørge for at du kan logge ind med din egen profil, og at den ikke er “låst” på grund af for mange logins på forskellige konsoller.

Vi kræver ikke bevis for FUT resultater ved tilmelding, men vi kan kræve dokumentation ved tvivl – oplever vi snyd på nogen måde, vil det give 1 års karantæne fra alle Sports-Gaming.dk turneringer og vi vil samtidig dele informationen med andre turneringsarrangører.

Til turneringen spilles der, som vi kender det fra internationale turneringer, et Swiss system hvor alle er sikret 5 kampe. Det kræver 3 sejre for at gå videre, og med 3 nederlag er man ude. Der spilles BO1. I slutspillet vil der så vidt muligt blive spillet BO2, men dette kan ikke garanteres – beslutningen tages på dagen alt efter hvordan tidsplanen overholdes af deltagerne og om der er tekniske udfordringer undervejs.

FUT Live præmiepuljen:
1. præmie: 8.000 kr. i pengepræmie + pokal + PS4 Champions League controller
2. præmie: 2.000 kr. i pengepræmie + PS4 controller
3. præmie: PS4 controller

Vi glæder os til en fed turnering – tilmelding til H2H Live åbnes i den kommende uge!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.