På Danske Spils hjemmeside er det nu muligt at smide penge på, hvem man tror går hen og vinder VM i FIFA anno 2017.


Danske Spil og eOddset tilbyder lige nu og frem til onsdag klokken 11:55, at man kan spille på den store VM-finaleturnering i FIFA, FIFA Interactive World Cup.

Det er nemlig muligt at smide penge på, hvem man tror kommer til at løfte VM-trofæet i sidste ende, og med det laveste odds liggende på 8,00, er der så sandelig gode chancer for at hive nogle mønter hjem, såfremt man rammer rigtigt med sin favorit.

Fire spillere fås lige pt. til odds 8,00; Tass, RocKyy, Gorilla og TimoX, mens spillere som Dani Hagebuk og ManiiKa kan sikre dig pengene 15 gange igen, hvis du tror på forfølgerne til titlen.

Kigger du efter, hvem der muligvis kunne skabe overraskelsen fra sin underdogs-placering, så vil Mo_Aubameyang bestemt ikke være et helt tåbelig valg – endda til odds 15 ligesom de overstående.

Er du stor fan af de danske FIFA-spillere, vil gerne gøre det lidt mere spændende at følge eller blot er optimistisk omkring Danmarks chancer, så kan du også vælge at smide penge på den danske repræsentant i turneringen, Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen, der forleden vandt VM for klubhold foran mange stjernespillere. Han går til odds 25 i turneringen.

Ønsker du at se samtlige odds, kan du trykke lige her og blive videreført til Danske Spils odds på morgendagens turnering.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.