Så er der kun kort tid til det går løs med Elgiganten FIFA Tour #2 i Fields i København, og nu har eOddset åbnet for, at man kan oddse på turneringens vinder.

Der er stadig ledige billetter tilbage til turneringen, men billetsalget lukker fredag aften kl. 20.00, eller når der er udsolgt – vi forventer dog at kunne sælge lidt billetter til den sene starttid på dagen også.

Den helt store favorit til turneringssejren i Fields, er på nuværende tidspunkt August Rosenmeier med odds 3. Til samme lave odds, kan man spille på, at det bliver en svensker, der vinder turneringen, og det er måske ikke så urealistisk med den gruppe svenske topspillere, der kommer og dyster med.

Brandvarme Sebastian Pirad, som vandt Waoo Super Sunday # forleden, giver på nuværende tidspunkt 15 gange pengene igen, mens Mikkel Hjorth Bach, som tog sejren til Copenhagen Games, kun giver pengene 7 gange igen. Bemærk, at odds ændres løbende, alt efter hvordan spilmønstrene er, så du kan ikke være sikret de odds, som vi omtaler helt indtil lørdag – få derfor spillet tidligt.

Odds på Copenhagen Open

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.