Til Waoo Super Sunday #3 kunne Sebastian Pirad pludselig bringe sig selv i en perfekt position på Waoo-leaderboardet forud for den sidste kvalifikationsturnering med sin første turneringssejr.

Allerede i gruppespillet blev gode spillere sorteret fra til Waoo Super Sunday #3, da eksempelvis Marcus Gam Kok fra AaB Esport og Nicklas ‘Niller’ Stensgaard fra Wicked Gaming ikke formåede at spille sig videre til slutspillet. Et slutspil, der dog til trods for det var fyldt op med stærke spillere.

Foto: Sebastian Bendt Sørensen.

Stærkest på dagen var Sebastian Pirad. Hans flotte run blev for alvor sat i gang med en 1/8-finale-sejr over sin holdkammerat fra Ambush eSport, Daniel Chrøis, fulgt op af en overraskende sejr over Alen ‘Arrow’ Barakovic i kvartfinalen.

Herfra så Sebastian Pirad sig ikke tilbage, og August Holmen blev efterfølgende slået i semifinalen, der gjorde Ambush-spilleren klar til en spændende finale mod Fatih Üstun, som måtte siges at være favoritten til opgøret efter at have slået Brøndby eSports Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen ud.

Igen gjorde Sebastian Pirad dog oprør og kunne dermed krone sig selv som vinderen af turneringen i Forum Horsens. En sejr, hovedpersonen naturligvis er utrolig tilfreds med.

Det føles godt at gå hele vejen og vinde min første turnering. Især fordi det også sætter mig i en rigtig god position til at kvalificere mig til næste sæson af Waoo FIFA Liga, som er en liga, jeg rigtig gerne vil med i,” siger Sebastian Pirad om sejren, der, som han selv nævner, sætter ham selv i en rigtig fornuftig position forud for den sidste kvalifikationsturnering til Waoo FIFA Liga, såfremt han kan holde sin nuværende andenplads på Waoo-leaderboardet eller maksimalt ryge to pladser ned.

Foto: Sebastian Bendt Sørensen.

Jeg satser på en top 2-placering, nu hvor jeg ligger nummer to efter tre tuneringer, og der kun er en enkelt turnering tilbage. Men hvis top 2 ikke lykkes, så må jeg tage en tredje- eller fjerdeplads og vinde min play off-kamp. Hvis det skulle ske, at jeg ryger ud af top 4, så ville jeg blive meget skuffet.

Sebastian Pirads FIFA-organisation, Ambush eSport, ligner et hold, der så småt er begyndt at melde sig flot ind på FIFA-scenen. Og søndagens vinder kunne ikke være mere enig.

Ambush har set rigtig stærke ud for tiden, og det er noget vi hundrede procent vil fortsætte med i fremtiden. Det skyldes først og fremmest det fantastiske sammenhold, vi har, og også vores ledelse i Ambush, som viser en kæmpe tro og interesse i hver eneste spiller i truppen.

Foto: Sebastian Bendt Sørensen.

Næste vigtige turnering bliver nu på lørdag i Fields, når Elgiganten FIFA Tour rammer Danmarks hovedstad til en brag af en turnering. Du kan læse mere om den og finde billetter her. Sebastian Pirad havde følgende forventninger for sig selv og sit hold til den turnering:

Til Copenhagen Open forventer jeg, at vi alle gør vores bedste, og er hundrede procent fokuserede, når vi er på, og så er jeg sikker på, det nok skal gå godt.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.