Sommerferien var nået til sin ende, og det betød at tiden var inde til den 3. afdeling i CULT Cola FIFA Tour 2016 – nemlig Aarhus Open.

Turneringen var velbesøgt af langt de fleste topspillere i Danmark, og samtidig var mange nye spillere mødt op for at prøve kræfter med den gode turnerings-scene vi har indenfor FIFA i Danmark. Langt de fleste af topspillerne formåede at komme forbi det indledende gruppespil samt det efterfølgende ekstra-gruppespil.

I bronzekampen tabte Wicked-kaptajnen Lars “PrimeTurbo” Korreborg til Wicked Academy spilleren Arrow – en spiller som meget vel kan komme til at vinde store turneringer på sigt. Med sine 13 år er han et talent, der bestemt skal holdes øje med.

I finalen stod den forsvarende Aarhus Open mester og Tricked spiller, Jesper “Pilm” Prang, overfor den ukendte Nikolaj Jensen fra Randers – en kamp, der ikke bød på den store overraskelser, og derfor kunne Tricked eSport tage endnu en turneringssejr med hjem – som de også gjorde før sommeren til SOMMERBOLD på TV2 og til Coolshop Cup, hvor netop Jesper Prang var den ene del af den sejrende duo i 2v2 turneringen.

Ranglisten er nu opdateret – se den her!

Vi har taget en snak med dagens helt store hovedperson omkring den imponerende sejr til Aarhus Open:

Tillykke med sejren! Du gik hele vejen og forsvarede din titel fra sidste års Aarhus Open. Havde du forventet det?
“Mange tak 😃 At sige jeg havde forventet det er nok at strække den, men at jeg havde forhåbninger er nok mere sigende. Med det sagt er det en kæmpe forløsning at tage en major samt at forsvare min titel.”

Hvad var grunden til at du var så godt spillende i dag?
“Skarpheden, foruden finalen, var en vigtig faktor. Jeg sender alle bolde ind som skal være der, og det er essentielt hvis man skal langt. Mit forsvarspil er også i top gennem det meste af turneringen. Specielt mod Lars, Claes og i semien, hvor jeg lukker de afleveringer ned som han er så god til at få igennem. Slutteligt var Brylle også med til at give råd omkring mit spil aftenen før, der gav den ekstra ro og possesion der skulle til.”

Med en stor sejr nu i slutningen af FIFA 16, er du så træt af at spillet udskiftes om en måneds tid, eller bliver det en god ting?
“Både og må jeg sige. Jeg glæder mig til luftforandring, og et spil der forhåbentlig er mere skræddersyet til mig. På den anden side er der nu to resultater i streg der måske giver ideen om at jeg endelig har knækket koden. Ser man det dog i det store perspektiv ser jeg mere frem til FIFA 17 end jeg nyder at spille 16’eren, men lad os tage det når vi kommer dertil”


Jesper gik altså endnu engang hele vejen i Aarhus som han også gjorde sidste år, da det blev til en sejr på Train over August “Agge” Rosenmeier i finalen – en imponerende bedrift at kunne forsvare sin titel.

Vi har også fanget Tricked manager Kent Brylle til en kort kommentar til dagens bedrift i Aarhus:

Tillykke med sejren til Pilm i dag. Hvad er det Pilm gør så godt i dag så han ender med at forsvare sin titel fra sidste år?
“Pilm finder den rette balance mellem den typiske FIFA 16 stil og sit eget kontrollerede spil, som virkelig kommer ham til gode i dag. Han spillede med stort overskud og formåede at holde hovedet koldt i pressede situationer”

Hvordan vurderer du indsatsen fra dine spillere i dag – var det som forventet, eller er der ting der skal arbejdes på?
“Drengene leverede på et flot niveau i dag. Pilm og Claes slog stærke spillere ud, mens Hassan også viste klassen og spillede flot. Bacha var desværre lidt uheldig, men han kommer stærkt igen. Overall en rigtig god dag og dejligt at vi fortsætter den gode stime med den tredje sejr i træk”

En god dag i Aarhus fandt en velfortjent vinder – Vi håber at alle deltagerne havde en god oplevelse uanset hvor meget succes det blev til i turneringen. Billeder fra turneringen kommer indenfor de næste par dage.

Tak til vores partnere på touren – uden dem kunne vi ikke lave en tour rundt i Danmark.

CULT Cola
Bilka
SteelSeries
Sony PlayStation Danmark
eOddset / Danske Spil

Vi ses d. 12. november i Bilka Hundige til CULT Cola Copenhagen Open – de sidste stop på touren i 2016. Mere info omkring turneringen kommer i september.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *